در این جلسه خانم پور کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان پس از اشاره به روند روبه افزایش بیماریهای غیرواگیر مانند بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، فشارخون وانواع سرطانها به تشریح درخصوص نقش تغذیه واصلاح الگوی مصرف غذا در پیشگیری از این بیماریها بیاناتی ارائه نمودند. ایشان در ادامه محاسبه شاخص توده بدنی را به عنوان راهکاری برای تعیین میزان اضافه وزن وچاقی آموزش داده ،خواستار محاسبه آن برای حضار جلسه شدند . مقایسه وضعیت سرانه مصرف نان وغلات ، قند وشکر، نمک وروغن وشیرولبنیات وسبزیجات ومیوه جات در ایران وجهان از موضوعاتی بود که در این جلسهمورد بحث وتبادل نظرقرار گرفت. در پایان بنر چاقی واضافه وزن جهت نصب در ورودی اداره به رابط سلامت آن اداره تحویل داده شد.