برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی مدیر::
مقدمه ای بر پدافندغیرعامل::
تعریف پدافند و انواع آن ...::
فرامین رهبر معظم انقلاب::
آشنایی با کلیات پدافندغیرعامل::
پدافندغیرعامل در حوادثی چون::
پدافندغیرعامل در فضای سایبر::
فعالیتهای دبیرخانه::
پدافندغیرعامل درحوزه هسته ای::
تماس با ما::

قال الرضا (علیه السلام):

هر کس نمی تواند کفاره ی گناهانش را بپردازد،

بر محمد و آل محمد(ص)بسیار صلوات فرستد

زیرا صلوات گناهانش را کاملا از بین می برد.

*********************

امام صادق علیه السلام فرمود:

آنگاه که روزه می‏گیری باید چشم و گوش و مو

و پوست تو هم روزه‏دار باشند.«یعنی از گناهان پرهیز کند.»

*********

امام علی (علیه السلام):

همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.

:: اخبار : اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با تلاوتی چند از کلام ا... مجید همراه با نمایش فیلم و اسلاید با موضوع پدافند غیرعامل شروع و در ابتدا خوش آمدگویی به مدعوین و طرح اصول و مبانی پدافندی و همچنین شرح وظایف اعضاء محترم کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه بصورت اجمالی توسط آقای پورباقر مسئول هماهنگی پدافند غیرعامل دانشگاه بیان گردید و سپس اعضای محترم کمیته حاضر در جلسه درخصوص ضرورت رعایت اصول پدافندی در تمام عرصه های سازمانی از جمله ساختمان و سازه، زیستی و منابع انسانی و سایبری نظرات مفید و ارزنده ای ارائه نمودند. تا انشاءا... با فراگیری و رعایت این اصول در قالب آموزشهای عمومی و تخصصی برای همکاران و آحاد جامعه، شاهد کاهش حوادث و بلایا و اثرات ناشی از آنها باشیم در ادامه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر فاضل درخصوص گستردگی و حساسیت موضوع و حوزه فعالیت پدافند غیرعامل نکاتی را بیان داشتند. ایشان در شرایط کنونی کشور، پرداختن به آموزش در سطوح مختلف عمومی و تخصصی در کلیه دستگاههای اجرایی بخصوص وزارت بهداشت در سطح ملی و دانشگاههای علوم پزشکی استانها در حوزه سلامت را از اولویت های اساسی و غیر قابل انکاری دانسته و تأکید نمودند در آغاز راه ایجاد درک مشترک از مفاهیم نظری و عملی و ایجاد فرهنگ و نهادینه کردن اصول و مبانی پدافند غیرعامل را از وظایف کمیته پدافند غیرعامل برشمردند. در خاتمه درخصوص هفته نکوهداشت پدافند غیرعامل، برنامه پیشنهادی از سوی دبیرخانه در اختیار اعضاء قرار داده شد.
دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3664