این کلاس آموزشی که در روز چهارشنبه مورخه ۹۶/۸/۱۷ در محل سالن اجتماعات دادگستری برگزار گردید خانم پور کارشناس تغذیه در خصوص وضعیت ایران در بیماریهای غیر واگیر به ویژه بیماریهای قلبی عروقی ،دیابت ، فشارخون وسرطان ونقش تغذیه در پیشگیری ودرمان این بیماریها بیاناتی ارایه نمودند . سپس به تفصیل در مورد اصلاح الگوی مصرف غذاآموزش دادند . ایشان متذکر شدند که سرانه مصرف نمک در ایران ۲ برابرو نوشابه ۴ برابر وماهی و شیر وتخم مرغ یک سوم میانگین مصرف جهانی ومیوه جات وسبزیجات ۱/۴ وبرعکس مواد غذایی مانند نان وشکر۶ برابر میانگین سرانه مصرف جهانی می باشدکه زمینه ایجاد بسیاری از بیماریها را فراهم می نماید در ادامه راهکارهای مصرف صحیح از این مواد غذایی در جهت ارتقاء سلامتی را آموزش دادند. درپایان به سوالات تغذیه ای کارکنان پاسخ داده شد.