طرح های در حال بررسی : طرح های در حال بررسی

ردیف

عنوان طرح

مجری

هزینه طرح (ریال)

وضعیت

4

مقایسه اثرات آنتاگونیسمی باکتری­های اسید لاکتیک جدا شده از بوزا "نوشیدنی تخمیری مبتنی بر غلات"، علیه چند سویه باکتریایی مقاوم به آنتی­ بیوتیک

مجتبی رئیسی

49/020/000

ارسال فایل اصلاح شده به داور نهایی

5

استفاده از آرد حبوبات در تولید نان سنتی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی محصول تولیدی

سید مهدی جعفری

مهدی صادقی

49/060/000

ارسال فایل اصلاح شده به داور نهایی

6

ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی ذرت و جو در استان گلستان

جلال محمدزاده

علیرضا قدس ولی جواد زنگانه

77/000/000

ارسال فایل اصلاح شده به داور نهایی

7

رزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی گندم و برنج در استان گلستان

علیرضا قدس ولی جلال محمدزاده

رضا سلگی

78/000/000

ارسال فایل اصلاح شده به داور نهایی

8

بررسی ارتباط بیماری بادزدگی فوزاریومی سنبله گندم با شرایط آب و هوایی و زراعی

محمدعلی آقاجانی

 فرهاد نیک نژاد

69/100/000

ارسال نتایج داوری برای مجری

2

بررسی همزمان میزان افلاتوکسین ها((B2,B1,G2,G1 ، اکراتوکسین A  و زیرالنون  درگندم های استان گلستان  با استفاده از HPLC/FLD

رضا سلگی

یلدا شیخ

206/170/000

ارسال نتایج داوری به مجری

3

بررسی میزان اسید فیتیک  و روی درآرد، خمیرو نان های مسطح شهر گرگان  در زمستان 1394

فرشته کیقبادی

شیوا شعبانی

21/970/000

ارسال نتایج داوری به مجری

9

تولید جوانه گندم بدون آنزیم با استفاده از سامانه مادون قرمز

مهدی کاشانی نژاد، مجتبی رئیسی

48/500/000

ارسال نتایج داوری به مجری

10

بررسی آلودگی میکروبی آردهای استان گلستان به کپک آسپرژیلووس فلاووس، شمارش کلی میکروارگانیسم و باسیلوس سوبتیلیس

حسینعلی طبرسا

35/850/000

در حال داوری

11

بررسی آلودگی میکروبی شیرینی خامه‌ای در قنادی های استان گلستان به باکتری‌های استافیلوکوکوس او رئوس ،اشریشیاکلی،باسیلوس سرئوس و سالمونلا

حسینعلی طبرسا

49/909/000

در حال بررسی و تعیین داور




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 584 بار   |   دفعات چاپ: 180 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی می باشد.