ردیف |
عنوان طرح |
مجری |
وضعیت |
1 |
بررسی خصوصیات و به کارگیری شربت سورگوم شیرین به عنوان شیرین کننده طبیعی مغذی در فراورده های آردی(بیسکویت و نان قندی) |
جواد زنگانه جلال محمدزاده علیرضا صابری |
در حال اجرا |
2 |
بررسی تاثیر و بهینه سازی مصرف کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز بر ویژگیهای تغذیهای و کیفیت نانوایی در رقم گندم مروارید |
جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی دکتر سلگی |
در حال اجرا |
3 |
بررسی میزان اکراتوکسین A در گندم سیلو های استان گلستان سال 1394-1395 |
رضا سلگی یلدا شیخ |
در حال اجرا |
4 |
از بررسی میزان پاتولین در آب سیب گازدار و بدون گاز جمع آوری شده سطح عرضه گرگان با استفاده از HPLC-UV |
جواد زنگانه سمیه احمدنژاد |
در حال اجرا |
5 |
جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک غالب موجود در اوجی "یک حریره تخمیری مبتنی بر غلات" و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها |
مجتبی رئیسی |
در حال اجرا |
6 |
ارزیابی تاثیر تخمیر تصادفی و کنترل شده خمیرترشهای سبوس گندم و شلتوک برنج بر قابلیت تولید اگزوپلیساکاریدهای میکروبی در جدایههای لاکتیکی غالب و مطالعه خصوصیات کیفی نان حجیم تولیدی |
مرضیه حسینی نژاد مجتبی رئیسی |
در حال اجرا |
7 |
بررسی میزان افلاتوکسین M1 در پنیر تولید شده به روش اولترافیلتراسیون در کارخانجات فرآورده های لبنی استان گلستان بوسیله HPLC |
رضا سلگی مفید قدس مفیدی |
در حال اجرا |