طرح های در حال اجرا : طرح های در حال اجرا

ردیف

عنوان طرح

مجری

وضعیت

1

بررسی خصوصیات و به کارگیری شربت سورگوم شیرین به عنوان شیرین کننده طبیعی مغذی در فراورده های آردی(بیسکویت و نان قندی)

جواد زنگانه

جلال محمدزاده

علیرضا صابری

در حال اجرا

2

بررسی تاثیر و بهینه سازی مصرف کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز بر ویژگی­های تغذیه­ای و کیفیت نانوایی در رقم گندم مروارید

جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی

دکتر سلگی

در حال اجرا

3

بررسی  میزان اکراتوکسین A  در گندم سیلو های استان گلستان سال 1394-1395

رضا سلگی

یلدا شیخ

در حال اجرا

4

از بررسی میزان پاتولین در آب سیب گازدار و بدون گاز جمع آوری شده سطح عرضه گرگان با استفاده از HPLC-UV

جواد زنگانه

سمیه احمدنژاد

در حال اجرا

5

جداسازی باکتری­های اسید لاکتیک غالب موجود در اوجی "یک حریره تخمیری مبتنی بر غلات" و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها

مجتبی رئیسی

در حال اجرا

6

ارزیابی تاثیر تخمیر تصادفی و کنترل شده خمیرترش­های سبوس گندم و شلتوک برنج­ بر قابلیت تولید اگزوپلی­ساکاریدهای میکروبی در جدایه­های لاکتیکی غالب و مطالعه خصوصیات کیفی نان­ حجیم تولیدی

مرضیه حسینی نژاد

مجتبی رئیسی

در حال اجرا

7

بررسی میزان افلاتوکسین M1 در پنیر تولید شده به روش اولترافیلتراسیون در کارخانجات فرآورده های لبنی استان گلستان بوسیله HPLC

رضا سلگی

مفید قدس مفیدی

در حال اجرا




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 503 بار   |   دفعات چاپ: 170 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی می باشد.