پیام خود را بنویسید

آموزش : واحد ها

 

عناوین مباحث آموزشی  که واحد آموزش نظارت بر موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی در نظر دارد در سال 95 برگزار نماید:
1- روشهای آزمون کنترل کیفی در فراورده های لبنی
2- آشنایی با اصول و ضوابط برچسب گذاری وزارت بهداشت
3- ضوابط نظارت بر قاچاق مواد خوراکی و آرایشی و بهداشتی
4- آشنایی با ضوابط و معیارهای ملی مصوب در فراورده های آرایشی و بهداشتی و روشهای کنترل کیفی آنها
5- آشنایی با ضوابط و معیارهای ملی مصوب وزارت بهداشت در مورد  خشکبار و آجیل
6- آشنایی با روشهای کنترل کیفیت کنسروهای غیرگوشتی
7- غذاهای آماده و نیمه آماده فراورده های گوشتی
8- ضوایط و معیارهای ملی وزارت بهداشت در صنعت روغن
9- روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات
(غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک به میزان 100%)
10- ضوابط سردخانه و انبارهای نگهداری مواد غذایی
11-  آشنایی با آخرین ضوابط و معیارهای ملی مصوب وزارت بهداشت در خصوص شناسه نظارت کارگاهی و مشاغل خانگی
12- تاثیر باقیمانده سموم دفع آفات نباتی کودهای شیمیایی هورمونها،آنتی بیوتیکها و فلزات سنگین در ایمنی موادغذایی
13- آشنایی با روشهای نمونه برداری در صنایع غذایی

14- آشنایی با فرمولاسیون موادغذایی(با تاکید بر میزان نمک و قندبراساس برنامه عملیاتی
اصول بازرسی کیفی در صنایع غذایی تولیدی و مشخصات یک بازرس مطلع(با تاکید بر تقلبات غذایی)

فایل های آموزش جهت دانلود(لطفا جهت دانلود کلیک کنید)

لینک دانلود     ضوابط  و دستورالعمل های  صنعت روغن

لینک دانلود     کارگاه آموزشی روغن

لینک دانلود     کارگاه کاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی

لینک دانلود     دستورالعمل های  نمک و نشانگرهای رنگی

لینک دانلود     تاثیر باقیمانده سموم  در ایمنی مواد غذایی  ( آقای مهندس عباسعلی فروزان (کارگاه  95/08/15))

لینک دانلود     تاثیر باقیمانده سموم  در ایمنی مواد غذایی  (  خانم دکتر شهره تازیکی(کارگاه  95/08/15))

لینک دانلود      کارگاه "روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات" (دکتر مسعود هاشمی)

لینک دانلود      روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات( آقای مهندس چوگان) 

لینک دانلود     روش های تشخیص تقلبات در مواد غذایی(آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود     CIP در صنعت شیر -مقدمه(آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود     CIP در صنعت شیر (آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود     صنعت شیر (گرفتگی غشاء) (آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود      اطلاع رسانی در خصوص محصولات تراریخته و برچسب گذاری آنها  (خانم مهندس کمالی)

لینک دانلود       محصولات تغییر ژنتیکی یافته یا تراریخته  (خانم دکتر جهانی)



 




 




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1576 بار   |   دفعات چاپ: 738 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.