پیام خود را بنویسید

اولویت های پژوهشی تغذیه : اولویت های پژوهشی

باتوجه به لزوم استفاده از مطالعات وضعیت تغذیه کشور جهت اجرای برخی از مداخلات ملی؛ انجام مطالعات کاربردی و بررسی­های کشوری در مواردی که نقص اطلاعات وجود داشته و یا نیاز به تجدید و به روز کردن اطلاعات است ضروری می­باشد. فهرست تعدادی از اولویت­های پژوهشی اداره بهبود تغذیه جامعه جهت اعلام به گروه­های علمی پژوهشی دانشگاه و ترتیب انجام مطالعات منطقه­ای و ملی به شرح زیر اعلام می­گردد.

  1. بررسی وضعیت مصرف صبحانه، میان وعده، نهار و شام در دانش­آموزان مقاطع مختلف تحصیلی

  2. بررسی وضعیت مصرف غذاهای آماده (در دانشجویان- عموم مردم)

  3. بررسی وضعیت طبخ غذا در رستوران­های عمومی کشور و پایلوت­سازی رستوران­های حامی سلامت

  4. بررسی الگوی تغذیه منطقه در مجالس و مراسم مذهبی، سنتی و اعیاد ملی

  5. بررسی وضعیت سوء تغذیه سالمندان درکشور یا استان

  6. بررسی وضعیت سوء تغذیه مادران باردار در کشور یا استان

  7. بررسی بخشی از برنامه کشوری پایش وزن مادران باردار در تشخیص زودهنگام سوء تغذیه

  8. بررسی وضعیت تهیه و طبخ غذا در غذاخوری سربازخانه­های کشور یا استان

  9. بررسی وضعیت تهیه و طبخ غذا در غذاخوری­های دانشجویی دانشگاه­های علوم پزشکی

  10. بررسی شیوع سوء تغذیه در کودکان زیر6سال بستری در بیمارستان

  11. بررسی شیوع چاقی و عوامل مرتبط با آن در سنین18-0 سال کشور یا استان

  12. بررسی اثربخشی و قابلیت اجرای برنامه غنی­سازی روغن با ویتامین­های D, A

  13. ارزشیابی برنامه مکمل یاری آهن، ویتامین D,A درکودکان زیر2سال در شبکه­های بهداشتی درمانی کشور یا استان

  14. ارزشیابی برنامه آموزش تغذیه و آهنیاری دختران دبیرستانی درکشور یا استان

  15. بررسی KAP تغذیه­ای خانوارهای مناطق شهری و روستایی کشور یا استان

  16. بررسی اثربخشی و قابلیت اجرای مکمل یاری روی در کودکان زیر2سال تحت پوشش شبکه­های بهداشتی درمانی کشور یا استان.


دفعات مشاهده: 1566 بار   |   دفعات چاپ: 720 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 75 بار   |   0 نظر



CAPTCHA