[صفحه اصلی ]   [ English ]  
جستجو در داده ها

AWT IMAGE

جستجو

..
:: مشاهده پایان‌نامه ::
شناسه پایان‌نامه uni61ths462
كد سه حرفی دانشگاه یا سازمان مجری اصلی 61
نام دانشگاه یا سازمان مجری اصلی دانشگاه علوم پزشكي گلستان
عنوان انگلیسی
عنوان فارسی بررسي مقايسه اي ميزان رضايت از زندگي زناشويي در دانشجويان متاهل دانشگاه علوم پزشكي گرگان و كاركنان متاهل بيمارستان هاي 5 آذر و دزياني و طالقاني در سال 1387
سال تحصیلی 1387-88
تاریخ آغاز 1387
تاریخ پایان 1388
شماره بازیابی دانشگاه یا مركز uni61ths462
شماره بازیابی irandoc
زبان
رشته تحصیلی دكتراي حرفه اي
مقطع تحصیلی
تعداد صفحات 48
مشخصات ظاهری
مندرجات
نشانی وب
بودجه تخصیصی (ریال)
موضوع اصلی
رعایت سرعنوان‌های موضوعی پزشکی
چکیده پایان‌نامه به انگلیسی مقدمه و هدف: ازدواج مهم‌ترين تصميم در زندگي محسوب مي‌شود و حدود 95% از افراد در برهه‌اي از زمان ازدواج مي‌كنند. در طول زندگي مشترك متغيرهاي گوناگوني بر نحوه ارتباط زوجين با يكديگر تأثير مي‌گذارد و اشتغال به تحصيل يكي از عوامل موثر بر رضايتمندي از زندگي زناشوئي است. لذا اين مطالعه با هدف مقايسه ميزان رضايتمندي از زندگي زناشويي در افراد متأهل دانشجوي علوم پزشكي گلستان و كاركنان متأهل بيمارستان‌هاي 5 آذر دزياني و طالقاني انجام شده است.
مواد و روش‌ها: اين مطالعه از نوع توصيفي- تحليلي مي‌باشد و جمعيت مورد مطالعه 64 دانشجوي متأهل از دانشگاه علوم پزشكي گلستان و 91 نفر از كاركنان بيمارستان‌هاي 5 آذر، طالقاني و دزياني هستند. افراد مورد بررسي براي مشابهت از نظر سني در محدوده 32-18 سال، حداكثر يك فرزند و حداقل 6 ماه زندگي مشترك زير 1 سقف براي آن‌ها در نظر گرفته شد. ابزار گرد آوري داده‌ها شامل پرسشنامه حاوي مشخصات فردي و پرسشنامه رضايت از زندگي زناشوئي انريج بود كه مستقيماً توسط نمونه‌هاي مورد پژوهش تكميل گرديد. سپس از روش‌هاي آماري كاي دو 2 و ضريب همبستگي اسپيرمن و اماره آزمون من - ويتني براي تحليل داده‌ها استفاده شد.
يافته‌ها: از 64 دانشجوي متأهل، 24 نفر (37/5%) دانشجوي مذكر و 40 نفر (62/5%) دانشجوي مونث بودند. در كاركنان بيمارستان نيز از 91 نفر، 45 نفر (49/5%) مذكر و 46 نفر (50/5%) مونث بودند. از مجموع 155 نفر، 138 نفر (89%) رضايت نسبي از زندگي زناشويي داشتند، كه در گروه دانشجويان مذكر با 19 نفر (79/2%) و دانشجويان مونث با 37 (92/5%) و كاركنان مذكر بيمارستان با 40 نفر (88/9%) و مونث ، 42 نفر (91/9%) بيشترين آمار را در زمينه رضايت نسبي از زندگي زناشويي داشتند.
نتيجه گيري: ميزان رضايت زناشويي در دانشجويان متأهل در مقايسه با كاركنان متأهل بيمارستان‌هاي 5 آذر- دزياني - طالقاني تفاوت معني داري نداشت. بين جنس و رشته تحصيلي با رضايتمندي زناشويي ارتباط معني داري داشت. سن و مدت زندگي مشترك با رضايتمندي زناشويي رابطه عكس و سطح تحصيلات با رضايتمندي رابطه مستقيم داشت يعني هر چه سن و مدت زندگي مشترك بيشتر و سطح تحصيلات پايين‌تر رضايت زناشويي كمتر بود.
چکیده پایان‌نامه به فارسی
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به فارسی رضايتمندي از زندگي زناشويي، دانشجويان متأهل، كاركنان متأهل
پدیدآورنده صفيه نوشي
استاد راهنما دكتر صالحي
استاد مشاور مهندس بهنام پور
استاد(ان) داور
چکیده بازنگری شده به انگلیسی
چکیده بازنگری شده به فارسی
واژه‌های کلیدی بازنگری شده به انگلیسی
واژه‌های کلیدی بازنگری شده به فارسی
سایر توضیحات به فارسی
سایر توضیحات به انگلیسی
دفعات مشاهده 387 بار
برگشت به فهرست
Health and Biomedical Information System
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 25 queries by YEKTAWEB 4660