[صفحه اصلی ]   [ English ]  
جستجو در داده ها

AWT IMAGE

جستجو

..
:: مشاهده طرح تحقیقاتی ::
شناسه طرح 8912240200
کد داخلی
كد سه حرفی دانشگاه یا سازمان مجری اصلی 61
نام دانشگاه یا سازمان مجری اصلی دانشگاه علوم پزشكي گلستان
نام گروه یا دانشكده یا بخش محل اجرای طرح كميته تحقيقات دانشجويي
عنوان انگلیسی The survey of the knowledge, attitude and practice to breast cancer screening among Turkmen Women in Gonbad –e-Qabous city,2010.
عنوان فارسی بررسي آگاهي ونگرش و عملكرد زنان تركمن نسبت به غربالگري سرطان پستان در شهرستان گنبدكاووس درسال 1389
خلاصه طرح به فارسی .
واژه‌های کلیدی به فارسی .
تاریخ تصویب 1389/12/24
مدت زمان اجرا به ماه (مصوب) 10
ضرورت اجرای طرح سرطان پستان شايع ترين سرطان در زنان هم در بين كشورهاي كم درآمد و هم در كشورهاي با درآمد بالا است و درصد قابل توجهي (17%)از مرگ و ميرهاي ناشي از سرطان ها را باعث مي شود و دومين علت مرگ ناشي ار سرطان (پس از سرطان ريه)محسوب مي شود
سرطان پستان شايعترين بدخيمي در بين زنان منطقه خاورميانه است
همچنين اين سرطان به عنوان يك مشكل بهداشتي در مناطق كمتر توسعه يافته مطرح است،بطوريكه ميزان شيوع سالانه آن تا 5% در سال در حال افزايش است
هر سال بيش از يك ميليون ويكصدهزار نفر زن در دنيا مبتلا به سرطان پستان مي شوند در مناطق توسعه يافته دنيا اين سرطان بيشترين ميزان شيوع را دارد بطوريكه در امريكاي شمالي ميزان شيوع آن بر حسب استانداردسني به 4/99 در يكصدهزارنفر جمعيت مي رسد.آموزش عموم مردم در مورد نياز براي شناسايي زود هنگام سرطان پستان توسط غربالگري حائز اهميت است.با توجه به اينكه در كشور ما سرطان پستان شايع ترين سرطان در زنان است،غربالگري اهميت خاصي پيدا مي كند.بديهي است آگاهي و نگرش بالاتر در انجام بهتر و اهتمام بيشتر به اين كار موثر است.از آنجايي كه در پذيرش يك رفتار بهداشتي مسائل اقتصادي و فرهنگي نقش مهمي دارند، هدف از انجام اين مطالعه بررسي ميزان آگاهي، نگرش و عملكرد زنان تركمن در شهرستان گنبد كاووس است.
اهداف اجرای طرح تعيين آگاهي ،نگرش و عملكرد زنان تركمن نسبت به غربالگري سرطان پستان در شهرستان گنبد كاووس در سال 1389
روش اجرای طرح پس از ارائه و تصويب طرح و اخذ مجوز و معرفينامه از مسئولين امر( معاونت تحقيقات و فناوري و شبكه بهداشت و درمان شهرستان) به مراكز بهداشتي درماني شهري و روستايي و خانه هاي بهداشت شهرستان مراجعه وپس از بيان هدف مطالعه وجلب همكاري پرسنل بهداشتي شاغل با همكاري آنان مركز از طريق پرونده خانوارهاي موجود سرخوشه ها و خانوارهاي مورد بررسي تعيين خواهند شد. سپس با مراجعه به منزل خانوارهاي مورد بررسي و معرفي طرح و هدف آن سعي در جلب رضايت آنان جهت همكاري و مشاركت در طرح بعمل خواهد آمد. و در صورت تمايل آنان جهت همكاري پرسشنامه در اختيار نمونه ها قرار داده مي شود. لازم بذكر است پس از سه بار مراجعه در روزهاي مختلف به خانوارها ي تعيين شده و عدم دسترسي به آنان اين خانوار از مطالعه خارج و خانوار ديگري بطور سيستماتيك وارد مطالعه خواهند شد. جمع آوري اطلاعات و پرسشگري بصورت مستقيم و در حضور مجري طرح و همكار وي انجام خواهد شد. داده هاي جمع آوري شده كدبندي و وارد نرم افزار آماري مربوطه شده و پس از تجزيه و تحليل نتايج گزارش نهايي ارائه خواهد شد.
اعتبار طرح 8290000
محل تأمین اعتبار دانشگاه علوم پزشكي گلستان
تاریخ عقد قرارداد 1389/12/24
در راستای اولویتهای دانشگاه بلي
ارجاع به كمیته اخلاق خير
وضعیت كنونی طرح فعال و منتشر شده
مجری اصلی 2032114852
تاریخ به‌روز رسانی 1390/4/15
داوران طرح [hidden]
محل اجرای طرح كميته تحقيقات دانشجويي
نظرات کمیته اخلاق مورد تاييد ميباشد
دفعات مشاهده 575 بار
برگشت به فهرست
Health and Biomedical Information System
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645