یکی از کارشناسان واحد کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آبادکتول گفت: آکریلامید یک ماده اسیدی سرطانزاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون نان، بیسکویت، کلوچه، برنج و سیبزمینی ایجاد میشود
وی افزود: آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان میکند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده و به رنگ قهوهای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نانهای مصرفی ماست که اغلب به صورت سنتی در تنور و درحرارت زیاد و مستقیم پخته میشوند.
وی تاکید کرد:سلامت خود را فدای طعم لذیذ نانهای برشته نکنید. از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید.
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان: http://goums.ac.ir/find-70.4779.6395.fa.html برگشت به اصل مطلب