پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1391/8/29 | 
AWT IMAGE

  

  یکی از کارشناسان واحد کنترل موادغذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آبادکتول گفت: ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است . ارزش انرژی زایی بالا که به طور عمده از طریق قندها تأمین می شود، ارزش پروتئینی متوسط، میزان چربی کم یا خیلی کم، قابلیت هضم آسان و مواد زاید کم از خواص تغذیه ای آن محسوب می شود. ارزش تغذیه ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه ی ماکارونی از آن استفاده می شود

مهندس زنگانه افزود: در مواردی که ماکارونی همراه با سس گوجه فرنگی و مقداری پنیر استفاده شود، 30-25 درصد پروتئین و 40 درصد ویتامین C روزانه ی مورد نیاز بدن را تأمین می کند و در صورتی که ماکارونی همراه با سس گوشت مصرف شود، 40 درصد پروتئین و 30-25 درصد آهن روزانه ی مورد نیاز بدن را برآورده می سازد .

 

نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.6163.fa.html
برگشت به اصل مطلب