ضوابط فنی و بهداشتی
با کلیک کردن بر روی هر موضوع فایل آن را دانلود کنید.
تأسیس و بهره برداری
افزودنی و نگهدارنده های مجاز۱
افزودنی و نگهدارنده های مجاز۲
انبارهای مواد غذایی
آب معدنی
GMPعمومی
آدامس
برچسب گذاری-۱
برچسب گذاری-۲
برنج وارداتی
بسته بندی و ظروف -۱
بسته بندی و ظروف -۲
بسته بندی و ظروف -۳
بسته بندی و ظروف -۵
پروبیوتیک
حد فاصل با آلاینده ها
خشکبار-۱
خشکبار-۲
خشکبار-۳
خشکبار-۴
روغن-۱
روغن-۳
روغن-۴
روغن-۵
روغن-۶
ژلاتین خوراکی
سبزیجات خشک، تازه و منجمد
شکلات و فرآورده های کاکائویی
شناسه نظارت
حلوا ارده
غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف۱
غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف۲
غنی سازی
فرآورده های تخم مرغ
فرآورده های گوشتی
فرآورده های یخی
فرآوری میوه ها
قند و شکر
کنسروی-۱
لبنی
شناسه نانوایی-۱
محصولات آردی-۲
محصولات فرآیند شده
مکمل رژیمی- غذایی
نمک طعام
مالت
یخ خوراکی
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
********************************************************************************
برچسب گذاری سال ۹۳ اصلاحیه نشانگر رنگی تغذیه ای فایل نرم افزار برچسب گذاری( فرمت اکسل)
*****************************************************