معاونت غذا و دارو- اخبار و اطلاعات
برگزاری کارگاه اصول نمونه برداری در معاونت غذا و دارو

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/9/27 | 

برگزاری کارگاه اصول نمونه برداری در معاونت غذا و دارو
در تاریخ 96/09/25 کارگاه اصول نمونه برداری در صنایع غذایی از دوره های مصوب دارای امتیاز بازآموزی برای کلیه بازرسین کنترل مواد غذایی در سطح استان با تدریس آقای دکتر سید مهدی جعفری با تخصص دکتری مهندسی فرایند در صنایع غذایی و دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار گردید. در این کارگاه مباحثی اعم از تعاریف بازرسی، روشهای نمونه برداری صحیح و قابل تعمیم به محموله های غذایی، ویژگیهای یک بازرس دقیق، حد قابل پذیرش تعداد نقصهای در نمونه برداریهای مواد غذایی و نحوه اتخاذ تصمیم در خصوص محموله های معیوب توسط مدرس محترم ارائه گردید. گفتنی است این کارگاه برای اولین بار با مفاهیم فوق در استان برگزار گردیده است. 



 
نشانی مطلب در وبگاه معاونت غذا و دارو:
http://goums.ac.ir/find-14.5330.35696.fa.html
برگشت به اصل مطلب