عملکرد یکساله اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سال 87
1 - 1310 مورد بازدید از کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی استان
2- 2861 مورد نمونه برداری از کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی از سطح استان
3- معرفی 58 مورد به مراجع قضایی ( 9 مورد معرفی به دادگاه – 4 مورد معرفی به تعزیرات آرد و نان- 45 مورد معرفی به کمیسیون ماده 11 دانشگاه)
4- صدور 84 گواهی بهداشت برای صدور 5988333 کیلوگرم موادغذایی توسط کارخانجات استان به خارج از کشور
5- برگزاری 13 جلسه کمیته فنی و صدور یا اصلاح 37 پروانه تاسیس، 55 پروانه مسئول فنی، 32 پروانه بهره برداری و 292 پروانه ساخت
6- توقیف 44975 کیلوگرم و معدوم کردن 34042 کیلوگرم موادغذایی، آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف برای انسان
7- بررسی و تایید 23 نقشه ساختمانی واحدهای تولید مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی
8- دریافت 543110394 ریال تعرفه پروانه های بهداشتی و نتایج آزمایشات
9- صدور 84 مورد اخطاریه بهداشتی جهت رعایت موازین و ضوابط فنی و بهداشتی به واحدهای تولیدی دارای نقص
10- معرفی 41 نفر مسئول فنی جهت گذراندن دوره آزمایشگاهی
11- برگزاری 5 جلسه کمیته تخصصی آب ، امنیت غذا، تغذیه و داروی شورای سلامت و امنیت غذای استان و تصویب 16 مورد در خصوص ایمنی غذا
12- برگزاری 6 دوره آموزشی و شرکت در 8 دوره آموزشی ( ISO 22000 ، ارزیابی ریسک، گردهمایی آموزشی شیر مدرسه و ...)
13- شرکت در 45 جلسه برگزار شده توسط سایر دستگاه های مرتبط با امر غذا
14- برگزاری 22 جلسه درون بخشی و بین بخشی در خصوص مسائل مرتبط به حوزه غذا
15- 24 مورد بازدید مشترک اداره نظارت بر مواد غذایی-شرکت غله و خدمات بازرگانی – سازمان صنایع و معادن در قالب اکیپ استانداری از کارخانجات
16- رتبه بندی کارخانجات مواد غذایی استان
17- تهیه برنامه آموزشی و اطلاع رسانی غذا از طریق رسانه های عمومی ، پمفلت و تیزرهای تبلیغاتی
18- ارائه و اجرای 2 طرح پژوهشی در زمینه ایمنی غذا
19- اجرای طرح های ملی { شیر مدارس، غنی سازی آرد و PMS (نمونه برداری از سطح عرضه) }
20- پایش و ارزیابی فعالیت و عملکرد شبکه های بهداشت و درمان
21- بهبود وضعیت نیروی انسانی و فضای فیزیکی
22- تسریع در صدور مجوزهای تولید و ترخیص مواد غذایی
23- صدور مجوز 465220 کیلوگرم ترخیص مواد غذایی از گمرک استان
24- تدوین برنامه عملیاتی و برنامه ریزی و اجرای فعالیتها براساس برنامه