پیام خود را بنویسید

بایگانی بخش مسمومیتهای دارویی

دسته بندی موضوعی مطالب | جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 3 | تعداد کل بازدید های مطالب: 32,861 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳ -

مسمومیت ناشی از گازها

پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها و منوکسید کربن   1. علایم تماس طولانی با منوکسید کربن، سردرد، گیجی و خواب آلودگی می باشد. در ادامه تماس، فرد مسموم دچار تهوع، استفراغ و تپش قلب می شود. تماس با مقادیر بالای CO می تواند سبب کاهش هوشیاری و مرگ شود.   2. در هنگام استفاده از بخاری های نفتی و گازی، جهت پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن ، اطمینان از نصب صحیح و کارکرد مناسب دودکش ها الزامی است.   3. منوکسید کربن گازی بی رنگ، بی بو، بی مزه و غیر محرک است که در اثر سوختن ناقص سوخت های قسیلی مانند نفت، گاز، بنزین ، گازوئیل و ذغال چوب حاصل می شود.   4. مسمومیت با منوکسید کربن یکی از مرگبارترین انواع مسمومیت ها می باشد. برای پیشگیری از بروز آن توصیه های ایمنی در مورد استفاده از وسایل حرارتی را رعایت نمایید.

img_yw_news
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ -

مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم

مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم در تهران به صورت شبانه روزی و با شماره تلفن رایگان 190 عهده دار پاسخ گویی به سوالات دارویی و موارد مسمومیت به صورت تلفنی می باشد.شما هموطن گرامی می توانید سوالات دارویی خود و همچنین نحوه برخورد با فرد مسموم پیش از رسیدن به مراکز درمانی را به صورت تلفنی از مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تلفن 190در میان بگذارید.شماره تماس مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم 190 مشغول به فعالیت می باشند؟

img_yw_news
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ -

آیا می دانید؟

- آیا می دانید  اکثر مسمومیت های اتفاقی در کودکان زیر 5 سال و به علت عدم توجه والدین رخ می دهند؟   2. آیا می دانید  شایعترین علت بروز مسمومیت در جهان، مصرف داروها بیش از مقادیر درمانی می باشد؟   3. آیا می دانید  دهان، شایعترین راه ورود سموم به بدن می باشد؟   4. آیا می دانید مهمترین راههای ورود سموم به بدن عبارتند از: راه خوراکی، تنفسی، پوستی و تزریقی می باشد؟   5. آیا می دانید  ایجاد استفراغ در فرد مسموم،همیشه بهترین راه خارج کردن سم از بدن نیست و گاهی ممکن است جان بیمار را به خطر بیندازد؟   6. آیا می دانید یاید  از خوراندن مایعات در فرد مسمومی که بیهوش می باشد، خودداری نمائید؟


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.