پیام خود را بنویسید

بایگانی بخش معرفی وشرح وظایف

دسته بندی موضوعی مطالب | جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 1 | تعداد کل بازدید های مطالب: 8,952 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲ -

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان معرفی وشرح وظایف : آزمایشگاه کنترل غذا و دارو آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان   آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۷۴ با حضور یک نفر کارشناس افتتاح گردید.در ابتدا با توجه به کمبود نیروی انسانی تنها آزمایشات خاصی بر روی مواد غذایی صورت می گرفت، ولی بتدریج با افزایش تعداد پرسنل وضعیت کاری آزمایشگاه توسعه یافت  و هم اکنون، آزمایشگاه توانسته است با توسعه از نظر فضا و پرسنل در امر کنترل فرآورده های غذایی ، بهداشتی و آرایشی در محدوده استان گلستان گامهای موثری را در راستای افزایش ایمنی غذا و فرآورده های بهداشتی و آرایشی بردارد. دارای ۳ بخش کلی  شیمیایی،آنالیز دستگاهی و میکروب شناسی،  و ۳ زیر شاخه آرایشی و بهداشتی ، بسته بندی و مولکولی  می باشد .  شرح وظایف آزمایشگاه ۱-انجام آزمون های فیزیکو شیمیایی و میکروبی بر روی فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی ۲-کنترل بهداشتی مواد اولیه و فرآورده های کارخانجات و کارگاه های تولیدی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی مطابق با آخرین معیار های ملی مصوب و ضوابط جاری وزارت بهداشت ۳-کنترل مواد خوراکی ، آرایشی وبهداشتی وارداتی به کشور از طریق گمرکات ومطابقت دادن آنها با آخرین معیار های ملی مصوب و ضوابط جاری وزارت بهداشت ویا برگه های آنالیز ارائه شده  ۴- پیگیری آموزش کارآموزان ومسئولین فنی کارخانجات تولیدی و ارزیابی توانایی آنها در کنترل کیفیت فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی ۵-کنترل و اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده جهت صدور پروانه های بهره برداری و ساخت محصولات تولیدی توسط تولید کننده گان  ۶-بررسی صلاحیت آزمایشگاههای مواد غذایی ، بهداشتی و آرایشی  همکار ،مجاز و کارخانجات تولیدی ۷- پایش و درجه بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی و همکار و مجاز استان ۸- انجام طرح های تحقیقاتی با هماهنگی معاونت تحقیقات و فناوری و مراکز تحقیقاتی و علمی ۹- بررسی و راه اندازی روشهای جدید کنترل کیفیت فرآورده های غذایی ، آرایشی وبهداشتی و به روز کردن اطلاعات علمی موجود در آزمایشگاه ۱۰- تدوین و بروز رسانی SOP  های لازم ۱۱- مشارکت در طرح های کشوری ( PMS –PRPS  و...)


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.