:: درباره ما ::
صفحه اصلی::
در باره شهرستان کردکوی::
شرح وظایف واحدها::
مطالب آموزشی::
اخبار::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : برگزاری جشنواره های غذا به مناسبت روز جهانی غذا در شهرستان کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۰ | 
AWT IMAGEدر راستای شعار روز جهانی غذا در سال 95 " آب و هوا در حال تغییر است ، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند "  واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان کردکوی با مشارکت کارشناس رابطین سلامت شهرستان اقدام به برگزاری 4 جشنواره غذا در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 5 و 6 آبان در مراکز سلامت جامعه شهری و النگ و ستاد شهرستان کردکوی ، اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم و بومی با مشارکت فعالانه  رابطین سلامت شهری و روستایی نمود . در این برنامه ها مطالبی در خصوص اهمیت تغذیه سالم  و همچنین نقش تغذیه در سلامت و پیشگیری از بیماریها توسط آقای صادقی کارشناس تغذیه  مطرح گردید و در ادامه  بعد از انجام داوری  ، به برندگان جشنواره نیز  جوائزی اهدا گردید
دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : توزیع سبد غذایی جهت مادران باردار نیازمند مناطق شهری و روستایی در شهرستان کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۳۰ | 
AWT IMAGE
تعداد 15 سبد غذایی حاوی مایحتاج روزانه تغذیه ای مادران باردار ، بین 15 مادر باردار نیازمند که وضعیت رشدی نامطلوبی داشتند ، در مناطق شهری و روستایی کردکوی توزیع گردید . با توجه به اهمیت رشد و وزن گیری مطلوب مادر باردار در طول بارداری ، و در نظر گرفتن سبد غذایی از طرف معاونت محترم بهداشتی ، سبدهای مذکور در روز سه شنبه مورخ 95/4/29 بین مراکز توزیع گردید . همچنین یادآور می شود ، یکی از سبد های غذایی به صورت نمادین و با حضور مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان جناب آقای دکتر ساورعلیا ، مسئول واحد های فنی بهبود تغذیه جامعه شهرستان آقای صادقی و سلامت خانواده و جمعیت شهرستان خانم پاتی ، جهت تحویل به مادر باردار به مرکز بهداشتی-درمانی روستایی بالاجاده تحویل گردیده و همزمان از یکی از مادران باردار تحت پوشش آن مرکز ، پایش درب منزل بعمل آمد .
دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : برگزاری کلاس آموزشی جهت بیماران دیابتی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۶ | 
AWT IMAGEدر راستای شعار هفته سلامت که با موضوع غلبه بر دیابت بوده و همچنین نظر به اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری وکنترل بیماری دیابت ، در پنجمین روز هفته سلامت ( یکشنبه پنجم اردیبهشت 95 ) ، واحد بهبودتغذیه جامعه با مشارکت واحد مبارزه با بیماریها و همچنین کلینیک دیابت بیمارستان امیرالمومنین (ع)  شهرستان کردکوی ، اقدام به برگزاری کلاس آموزشی ، جهت بیماران دیابتی با تاکید بر اصول صحیح تغذیه در بیماران دیابتی نمود . در این جلسه آقای صادقی ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ، ضمن تاکید بر لزوم تغییر در سبک زندگی ، به بیان راهکارهای پیشگیری و  درمان تغذیه ای پرداختند .
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : برگزاری جشنواره غذا جهت رابطین سلامت شهری به مناسبت هفته سلامت در شهرستان کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۶ | 
 
AWT IMAGEدر راستای شعار هفته سلامت که با موضوع غلبه بر دیابت بوده و همچنین نظر به اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری وکنترل بیماری دیابت ، در پنجمین روز هفته سلامت ( یکشنبه پنجم اردیبهشت 95 ) ، واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان کردکوی با مشارکت کارشناس رابطین سلامت شهرستان ، اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم و بومی نمود . در ابتدا ضمن خیرمقدم گویی آقای دکتر ساور علیا ، مطالبی در خصوص اهمیت برنامه رابطین  مسئول محترم برنامه رابطین معاونت بهداشتی ، سرکار خانم حاجی ابراهیمی و همچنین نقش تغذیه در سلامت و پیشگیری از دیابت توسط آقای صادقی کارشناس تغذیه  مطرح گردید . در پایان  بعد از انجام داوری  به 6 نفر برتر  جوائزی اهدا گردید .
دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : به مناسبت هفته سلامت جشنواره طبخ آش های بومی محلی در روستای دنگلان شهرستان کردکوی برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۴ | 
AWT IMAGE
در راستای شعار هفته سلامت که با موضوع غلبه بر دیابت بوده و همچنین نظر به اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری وکنترل بیماری دیابت ، در نخستین روز هفته سلامت ( چهارشنبه یکم اردیبهشت 95 ) ، مرکز بهداشتی-درمانی روستایی دنگلان ، از توابع مرکز بهداشت شهرستان کردکوی ، اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم و بومی ، با تاکید بر انواع آش های بومی منطقه نمود . در این جشنواره که به صورت متمرکز و با مشارکت کلیه روستاهای تابعه مرکز بهداشتی -درمانی و به صورت متمرکز در روستای دنگلان برگزار گردید ، بعد از انجام داوری توسط کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه مرکزبهداشت شهرستان ، به 6 نفر برتر به قید قرعه جوائزی اهدا گردید 
دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : اجرای طرح پرسشگری در مناطق روستایی در شهرستان کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۲/۲ | 
AWT IMAGE
در راستای دستیابی به وضعیت موجود امنیت غذایی در سطح استان ، طرح " بررسی وضعیت امنیت غذایی و طراحی نقشه امنیت غذایی استان گلستان مبتنی بر GIS "  در شهرستان کردکوی به اجرا در آمد . این طرح که جهت  مناطق شهری و روستایی برنامه ریزی گردیده است ، از تاریخ 1/11/94 در منطقه روستایی شروع گردیده و در تاریخ 23/11/94  به اتمام رسید . نمونه های هدف تعیین شده جهت پرسشگری ، در یک پراکندگی وسیع ، از کلیه روستاهای تحت پوشش شهرستان ( اصلی ، قمر وکوهپایه ) انتخاب گردید . تعداد 85 خانوار در شهرستان مورد هدف بوده ، که یک نمونه از این پرسشگری در منطقه ی کوهستانی و صعب العبور حاجی آباد کوهپایه واقع شده بود ، که توسط تیم باانگیزه و فعال مجری طرح در شهرستان ، مورد پرسشگری واقع گردید .
دفعات مشاهده: 322 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : برگزاری جشنواره غذای سالم درمرکز بهداشت کردکوی به مناسبت بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۱/۱۷ | 
AWT IMAGE

به مناسبت دهه ی مبارک فجر ، و در راستای ارتقاء الگوی مصرف مواد غذایی ، بسیج خواهران شهرستان کردکوی ، با مشارکت شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان ، اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم ، در محل کانون فرهنگی کوثر نمود . در این جشنواره که با مشارکت بالای خواهران بسیجی و در روز چهارشنبه مورخ 94/11/14 برگزار گردید ، به 10 نفر از شرکت کنندگان برتر که شاخص های غذای سالم را رعایت کرده بودند ، به رسم یادبود هدایای داده شد . این جشنواره توسط مقامات استانی و شهرستانی ، از جمله معاونت محترم استاندار، فرماندار محترم شهرستان و معاونین ایشان ، همچنین مسئولین سایر ادارات و دستگاه های شهرستانی مورد بازدید قرار گرفت . 

دفعات مشاهده: 222 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : مزار مطهر شهدا در شهرستان کردکوی عطرافشانی و گلباران شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۱/۱۷ | 
AWT IMAGE

بسیجیان، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولین و کارکنان ادارات و نهادهای دولتی شهرستان کردکوی باری دیگر در جهت گرامیداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کرده و مزار پاک شهدا را غبارروبی و با گلاب شستشو و گلباران کردند.

حاضران با قرائت فاتحه، غبارروبی و گلباران مزار شهدا یاد و خاطره دلاورمردی‌های شهدای دفاع و مقدس و انقلاب را گرامی داشتند.

حجت الاسلام غلامحسین محمودی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کردکوی گفت: شهدا با نثار جانشان به ما آموختند حفظ انقلاب از جانشان هم مهم تر است.

وی افزود: بزرگان ما سالها در باب اشاعه فرهنگ ناب محمدی کار فرهنگی کردند و افرادی همچون پیشتازان انقلاب پرورش دادند تا زمینه ظهور امام عصر (عج) فراهم شود.

محمودی با بیان این موضوع که کار دشمنان اسلام و انقلاب تردیدافکنی در دلها بود اظهار داشت: با تردیدافکنی در دلها قصد داشتند در بدنه نظام ریزش صورت گیرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کردکوی در خاتمه تأکید کرد: اگر می خواهیم ادامه دهنده راه انقلاب باشیم باید نگاهمان همانند پیشتازان انقلاب باشد.

دفعات مشاهده: 204 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : برگزاری جشنواره بزرگ غذای سالم در روستای ایلوار شهرستان کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۱/۱۷ | 
AWT IMAGE

مرکز بهداشت شهرستان کردکوی ، با مشارکت دهیاری روستای ایلوار ، به  مناسبت دهه فجر و همچنین در راستای اهداف بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه " کاهش مصرف نمک ، روغن و شکر " اقدام به برگزاری یک دوره جشنواره غذای بومی و سالم در روز پنج شنبه مورخ 94/11/15 نمود . در این جشنواره که عموم مردم روستای ایلوار شرکت داشنتد ، حدود 40 نوع غذای بومی و سالم طبخ شد . از نقاط قوت این جشنواره ، حضور تیم کارشناسان تغذیه غرب استان ( شهرستان های گرگان ، گمیشان ، بندرترکمن و بندرگز ) بود که اقدام به داوری جشنواره نمودند . از شاخص های مهم در داوری ، پایین بودن میزان قند ، نمک و شکر موجود در غذا بود . در پایان به 18 نفر از کسانی که شاخص های غذای سالم را در طبخ غذا رعایت کردند ، لوح تقدیر و جوایز اهدا گردید %

دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: واحد بهبود تغذیه جامعه : برگزاری جشنواره غذای سالم با رویکرد کاهش مصرف نمک، شکر و روغن در مرکز بهداشن شهرستان کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۱/۵ | 
AWT IMAGE

جشنواره غذای سالم با رویکرد کاهش مصرف نمک، شکر و روغن  درروز پنجشنبه مورخ 1/11/94  و با توجه ویژه به تهیه غذاهای بومی- محلی به پیشنهاد واحد بهداشت خانواده مرکز سلامت جامعه شهری و هماهنگی با مسئول محترم مرکز و کارشناس مسئول محترم واحد بهبود تغذیه ستاد شهرستان برگزار گردید. در جشنواره مذکور کارکنان مرکز شهری، آزمایشگاه و ستاد مرکز بهداشت با تهیه 23 نوع غذا در جشنواره شرکت نمودند. داوران جشنواره جناب آقای صادقی کارشناس مسئول محترم واحد بهبود تغذیه و جناب آقای دکتر امیرلطیفی مسئول محترم مرکز شهری بودند که در پایان پس از ارزیابی غذاها از هفت نفر از شرکت کنندگان که در تهیه غذاها، معیارهای مد نظر را بیش از سایرین رعایت نموده بودند با اهدا جوایز توسط جناب آقای دکتر ساورعلیا ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان تقدیر و تشکر به عمل آمد.    

دفعات مشاهده: 291 بار   |   دفعات چاپ: 75 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش واحد بهبود تغذیه جامعه اینجا را کلیک کنید.
Persian site map - English site map - Created in 0.065 seconds with 1543 queries by yektaweb 3461