برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
AWT IMAGE
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
::
شعار سال رهبری

AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
نظرسنجی
نظر شما در مورد وبگاه شبکه
خوب
متوسط
ضعیف
   
:: مطالب آموزشی تغذیه : نمک و سرطان ::

نمک و سرطان معده - به مناسبت بسیج ملی آموزش تغذیه صحیح - اول دی لغایت پانزده بهمن

مصرف زیاد نمک بعنوان یکی از ریسک فاکتورهای اصلی فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی شناخته شده است و پیامد های دیگر آن از جمله سرطان معده امروزه مورد توجه خاص مجامع علمی قرار دارد.

دفعات مشاهده: 563 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : بسیج ملی آموزش تغذیه - کاهش مصرف نمک ::

ده نکته در مورد لزوم کاهش مصرف نمک - به مناسبت بسیج ملی آموزش تغذیه صحیح (اول دی لغایت 15 بهمن)

نمک یک نقش مهمی در افزایش فشار خون همه افراد از جمله کودکان دارد. نمک دریافتی باید حداقل 2300 میلی گرم سدیم (در حدود یک قاشق غذا خوری در روز) باشد. سالمندان با بیماری فشارخون، کلیه، دیابت و دیگر بیماری های مزمن باید سدیم دریافتی را به کمتر از 1500 میلی گرم در روز کاهش دهند.

دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 143 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : کدام روغن بهتر است؟ ::

AWT IMAGE 

بالاخره کدام روغن بهتر است؟ 

چربی ‌ها و روغن‌ها منابع مهم انرژی و سوخت بدن هستند. به علاوه، مصرف مقدار کافی آنها برای سلامت پوست، عمل مناسب هورمون‌ها و جذب ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین A، D، E و K ضروری است. ولی در جامعه شهری و ماشینی امروز به دلیل فعالیت کمتر بدنی که نیاز به انرژی برای سوخت جهت فعالیت را در بدن کمتر کرده از یک طرف و فراوانی چربی‌ها و روغن‌ها در غذاهای مختلف در دسترس مردم و به‌خصوص در مواد غذایی ارزان‌تر از سوی دیگر، این نگرانی را ایجاد کرده که در اثر مصرف زیادشان به تناسب نیاز، خطر چاقی و بیماری‌های ناشی از آن بیشتر شود.

دفعات مشاهده: 1583 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 10 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : نمک؟ ::
AWT IMAGEنمک؟
دفعات مشاهده: 823 بار   |   دفعات چاپ: 220 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 11 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : نمک ::
AWT IMAGE

  "نمک مصرفی خود را کاهش دهیم"

شهرنشینی، استفاده از وسائل مدرن که فعالیت های فیزیکی را در طول روز کاهش می دهند؛ استفاده از کامپیوتر و تلویزیون و بطور خلاصه ماشینی شدن، تحرک انسانها را در دهه های اخیر کاهش داده است.  با تغییر در شیوه زندگی , افراد با تحرک کمتر و تغذیه نامناسب شانس ابتلا به  بیماری های غیرواگیر مانند فشارخون بالا، بیماری های قلبی- عروقی، دیابت و سرطان روز به روز افزایش یافته است.

دفعات مشاهده: 697 بار   |   دفعات چاپ: 155 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 11 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : شب یلدا ::
AWT IMAGEپیام های تغذیه ای سالم در شب یلدا

بزرگداشت شب یلدا از آیین­های باستانی ایرانیان است که فلسفه­ی آن ارج نهادن به گرمای حضور جمع و مهربانی به یکدیگر است. در این شب اعضای خانواده و دوستان معمولاً در منزل بزرگان به دور هم جمع می­شوند و ضمن تجدید دیدار و تحکیم مهر و محبت، با انواع خوراکی­ها پذیرایی می­شوند.

دفعات مشاهده: 694 بار   |   دفعات چاپ: 151 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 12 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : تغذیه و پرفشاری خون ::

آیا تغذیه با پرفشاری خون ارتباط دارد؟

بیشتــر مردم از میان عوامل غذایی مرتبط با فشارخون،‌ نمک را می شناسند، در حالی که هر چنــد فشارخـــون بیش از نیمی از افراد به نمک حساس است، عوامل دیگری نیز در این امر دخیل می باشند.

دفعات مشاهده: 1231 بار   |   دفعات چاپ: 632 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 28 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : توصیه های کاربردی برای کاهش مصرف نمک ::

توصیه های کاربردی برای کاهش مصرف نمک

نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات است. این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده و مصرف متعادل آن لازم است. به طور مثال در هنگام اسهال و استفراغ و یا فعالیت شد ید بدنی و در هوای گرم با مصرف کمی نمک می توان املاح از دست رفته بدن را جبران کرد.

دفعات مشاهده: 1206 بار   |   دفعات چاپ: 502 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 30 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : تغذیه در ایام امتحانات ::

  تغذیه دانش آموزان در فصل امتحانات

  بسیاری از دانش‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می‌پردازند و تصور می‌کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می‌توان بازده فکری را افزایش داد. به کارگیری نکات و توصیه‌های زیر توان شما را برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات افزایش می‌دهد.

دفعات مشاهده: 1150 بار   |   دفعات چاپ: 253 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 43 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی تغذیه : تغذیه در ماه مبارک رمضان ::

 AWT IMAGE

  مطالعات متعددی نقش موثر روزه داری را در بهبود بیماری های مختلف نشان داده اند. در اغلــب بیماریهائی که عادات غلط غذایی، چاقی و افزایش وزن در بروز آنها دخالت دارند روزه داری مفید است. مطالعات نشان داده است روزه گرفتن برای مبتلایان به چربی خون بالا بسیار مفید است و میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم می کند و موجب افزایش میزان چربی های مفید خون می شود. علاوه بر این برخی از بیماران مبتلا به NIDDM یا دیابت نوع دوم به کمک پزشک معالج و یک متخصص تغذیه به راحتی می توانند در این ماه روزه بگیرند و از اثرات مفید آن بهره کافی ببرند.

  بــه طور کلی پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.

 

دفعات مشاهده: 1188 بار   |   دفعات چاپ: 408 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 79 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش مطالب آموزشی تغذیه اینجا را کلیک کنید.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 1589 queries by yektaweb 3463