برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
معرفی مرکز بهداشت استان::
دفتر معاونت بهداشتی::
گسترش شبکه::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها::
جمعیت وسلامت خانواده::
بهداشت محیط و حرفه ای::
سلامت‌روانی‌اجتماعی‌و‌اعتیاد::
آموزش و ارتقاء سلامت::
سلامت دهان و دندان::
آزمایشگاه::
سلامت‌جوانان‌،‌نوجوانان‌و‌مدارس::
بهبود تغذیه جامعه::
امور دارویی::
واحد ساختمان::
واحد فناوری اطلاعات::
واحد آمار::
سالنامه آماری معاونت::
مدیریت خطر بلایا::
پیام های بهداشتی::
پرسش های متداول::
ارتباط با ما::
فراخوان ثبت نام::
::
آموزش و فرهنگ سازی سلامت

AWT IMAGE

تحول نظام سلامت

AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
نظرسنجی
نظر شما در مورد مطالب این وبگاه چیست؟
عالی
خوب
متوسط
میتواند بهتر باشد
   
دفتر بهبود تغذیه

AWT IMAGE

وبدای گلستان

AWT IMAGE

:: بهداشت محیط و حرفه ای : بهداشت محیط و حرفه ای ::

 

  جدول شماره 80 : آمار خدمات بهداشت محیط و حرفه ای ارائه شده

  جدول شماره 81: درصد خانوارهای روستایی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند

  جدول شماره 82: درصد خانوارهای روستایی که از شبکه عمومی آب آشامیدنی برخوردار می باشند .

  جدول شماره 83: درصد خانوارهای روستایی که آب آشامیدنی خود را با جوشندن یا کلبرینه کردن ضدعفونی می کنند .

  جدول شماره 84و85 : نمونه برداری و آزمایشات باکترولوژیمی آب شرب در مناطق ( شهری / روستایی ) استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 86و87 : نمونه برداری و آزمایشات کلرسنجی آب شرب در مناطق ( شهری /روستایی ) استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 84و85و86و87 : نمونه برداری و آزمایشات ( باکتروبولوژیکی /کلرسنجی ) آب شرب در مناطق ( شهری /روستایی ) استان به تفکیک شهرستان

  نمودار شماره 37و38و39و40 : مقایسه درصد نمونه های مطلوب آزمایشات باکترووژیکی آب شرب در مناطق ( شهری / روستایی ) استان به تفکیک شهرستان

    جدول شماره 84و85و86و87 : نمونه برداری و آزمایشات ( باکتروبولوژیکی /کلرسنجی ) آب شرب در مناطق ( شهری / روستایی ) به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 88: درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش دارای توالت بهداشتی و با بهسازی شده

  جدول شماره 89: درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش که زباله را به روش بهداشتی جمع آوری و دفع می کنند

  جدول شماره 90 : درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش که فضولات حیوانی را به روش بهداشتی جمع آوری و دفع می کنند

  نمودار شماره 41: مقایسه درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش دارای توالت بهداشتی و با بهسازی شده به استان به تفکیک شهرستان

  نمودار شماره 42: مقایسه درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش که زباله را به روش بهداشتی جمع آوری و دفع می کنند به تفکیک شهرستان

  جداول شماره 91و93 : درصد اماکن عمومی دارای معیار بهداشتی در مناطق ( شهری / روستایی ) استان به تفکک شهرستان

  جداول شماره 95و97 : درصد ومراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی و بهداشتی دارای معیار بهداشتی در مناطق ( شهری/روستایی ) استان به تفکیک شهرستان

  جداول شماره 92و94 : درصد اماکن عمومی دارای معیار بهسازی در مناطق ( شهری / روستایی ) در استان به تفکیک شهرستان

  جداول شماره 96و98 ک درصد مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی و بهداشتی دارای معیار بهسازی در مناطق

  نمودار شماره 43و44و45و46 : درصد ( اماکن عمومی /مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی و بهداشتی دارای معیار بهداشتی در مناطق ( شهری /روستایی ) استان به تفکیک شهرستان ارسال شده توسط رابط آماری

  جدول شماره 99: درصد کارکنان مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد خوراکی و بهداشتی و اماکن عمومی دارای کارت بهداشت معتبر در مناطق شهری استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 100 : درصد کارکنان مراکز تهیه توزیع و فروش مواد خوراکی و بهداشتی و اماکن عمومی دارای بهداشت معتبر در مناطق شهری استان به تفکیک شهرستان

  نمودار شماره 47و48 : مقایسه درصد کارکنان مراکز تهیه ،؛ توزیع و فروش مواد خوراکی و بهداشتی واکامن عمومی دارای کارت بهداشت معتبر در مناطق ( شهری / روستایی ) استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 101 :" درصد نمونه های مواد خوراکی و بهداشتی با نتیجه مطلوب در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 106 : درصد کارگاه های شناسایی شده استا به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 107 : درصد کارگاه های تحت پوشش بازدید استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 108 : درصد کارگاه های دارای تشکیلات بهداشت حرفه ای استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 109 : درصد شاغلین که به تشکیلات بهداشت حرفه ای در کارگاه ها دسترسی دارند استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 110 : درصد شاغلین شناسایی شده استن به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 111: درصد شاغلین تحت پوشش معاینات کارگری استان به تفکیک شهرستان

  نمودار شماره 49 : مقایسه درصد کارگاه های تحت پوشش بازدید استان به تفکیک شهرستان

  نمودار شماره 50: مقایسه درصد شاغلین تحت پوشش معاینات کارگری استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 112تا 116 : درصد کارگاههای دارای عامل زیان آور خاص برحسب نوع عامل در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 112تا 116 (2) : مقایسه درصد کارگاههای دارای عامل زیان آور خاص برحسب نوع عامل در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 117 تا 121 : درصد شاغلین در معرض عامل زیان آور خاص به تفکیک نوع عامل در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 117 تا 121 : مقایسه سالانه درصد شاغلین در معرض عامل زیان آور خاص برحسب نوع عامل در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 122 و 126 : درصد کارگاه های دارای تاسیسات بهداشتی مناسب به تفکیک نوعتاسیسات در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 122 تا 126 (2) : مقایسه سالانه درصد کارگاه های دارای تاسیسات بهداشتی مناسب برحسب نوع تاسیسات در استان به تفکیک شهرستان

 

  جدول شماره 127 تا 130 : درصد شاغلین که به تاسیسات بهداشتی مناسب دسترسی دارند به تفکیک نوع تاسیسات در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 127 تا 130 (2) : مقایسه درصد شاغلین که به تاسیسات بهداشتی مناسب دسترسی دارند به تفکیک نوع تاسیسات در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 131 تا 138 : درصد کارگاهائیکه عامل زیان آور آن کنترل یا حذف گردیده به تفکیک گروه عامل در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 131 تا 138 (2) : مقایسه درصد کارگاهائیکه عامل زیان آور آن کنترل یا حذف گردیده برحسب گروه عامل در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 139 و 140 : درصد کارگاهائیکه حداقل یک نوع تاسیسات کارگاهی یا جنبی آن بهسازی شده در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 141 : درصد کارگاهائیکه آب آشامیدنی آن بهداشتی شده در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 142 : درصد کارگاهائیکه دفع زباله یا فاضلاب آن بهداشتی شده در استان به تفکیک شهرستان

  جدول شماره 143 : درصد شاغلین که از وسیله حفاظت فردی مناسب استفاده می کنند در استان به تفکیک شهرستان

 

 

دفعات مشاهده: 1175 بار   |   دفعات چاپ: 354 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   0 نظر
>
health deputy
آدرس : گرگان- خیابان 5 آذر- کوی ویلا- کوی تختی - مرکز بهداشت استان ** تلفن: 32222502-017
Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 1008 queries by yektaweb 3388