برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
ساختار سازمانی::
اخبار و فعالیتها::
سلامت بانوان::
حقوق بانوان::
گالری تصاویر::
لینکهای مفید::
ارتباط با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
اخبار

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

:: بهداشت و درمان : مصرف میان‌ وعده و کنترل وزن - دکتر حمیدرضا فرشچی ::

این تفکر غلط وجود دارد که خوردن میان‌وعده از نظر تغذیه‌ای صحیح نیست و موجب افزایش وزن می‌شود، در صورتی که خود میان‌وعده به تنهایی مضر نیست بلکه نوع ماده غذایی انتخابی به عنوان میان‌وعده در سالم بودن یا نبودن آن نقش دارد.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف میان‌وعده‌ها از ولع غذایی افراد جلوگیری می‌کند و افزایش تعداد وعده‌های غذایی با حجم کم در افراد چاق مانع از پرخوری آن‌ها می‌شود در واقع اگر شما در وعده‌های اصلی در حد نیاز غذا بخورید نه به اندازه ای که احساس سیری بیش از حد داشته باشید، گنجاندن یک میان‌وعده سبک و مناسب در برنامه غذایی می‌تواند انرژی مورد نیاز را تا وعده غذایی اصلی بعدی فراهم کند. نکته قابل توجه اینجاست که شما باید میان‌وعده را در صورت نیاز و داشتن احساس گرسنگی آن هم به مقدار کم دریافت کنید.

دفعات مشاهده: 810 بار   |   دفعات چاپ: 246 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 35 بار   |   0 نظر
>
:: بهداشت و درمان : مصرف نوشابه و خطر ابتلا به کبد چرب و بیماری های متابولیک ::

ارتباط بین مصرف نوشیدنی های شیرین شده با ساکاروز (نوشابه های معمولی) با چاقی، سندرم متابولیک و اختلالات قلبی عروقی در مطالعات کوتاه مدت مختلف نشان داده شده است. این مطالعات همگی به صورت مداخلات کوتاه مدت انجام گرفته اند و مطالعات مداخله ای بلند مدت برروی انسان جهت تعیین تاثیر نوشابه بسیار کم صورت گرفته است.

دفعات مشاهده: 1880 بار   |   دفعات چاپ: 260 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر
>
:: بهداشت و درمان : نکاتی درباره مصرف قهوه - دکتر حمیدرضا فرشچی ::

قهوه یکی از نوشیدنیهایی است که در جوامع مختلف استفاده می شود. البته میزان مصرف آن در کشورها و جوامع مختلف تفاوت معنی داری دارد. برهمین اساس ادعاهای فراوانی در مورد خواص و مضرات این نوشیدنی بیان می شود. در گذشته قهوه را در ایجاد طیف وسیعی از بیماری ها ( اعم از مشکلات هورمونی و ممانعت از رشد قد تا عوارض غیر هورمونی مثل بیماری قلبی و سرطان) مقصر می دانسته اند اما آیا واقعا قهوه تا این حد مضر بوده است ؟

دفعات مشاهده: 2274 بار   |   دفعات چاپ: 270 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 47 بار   |   0 نظر
>
:: بهداشت و درمان : سندرم تخمدان پلی کیستیک و رژیم غذایی - دکتر حمیدرضا فرشچی ::

شاید شما نام سندرم تخمدان پلی کیستیک را شنیده باشید. این بیماری از اختلالاتی است که علائم آن از سنین بلوغ در دختران ایجاد شده ولی طی سال‌های بعد می‌تواند عوارض طولانی مدت ایجاد کند. این بیماری شامل یک سری از اختلالات هورمونی بوده که معمولا با چاقی، پریودهای نامنظم، کیست‌های متعدد ریز در تخمدان، ریزش موی مردانه، موهای زائد و در نهایت اختلالات باروری همراه است .

دفعات مشاهده: 789 بار   |   دفعات چاپ: 231 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 42 بار   |   0 نظر
>
:: بهداشت و درمان : رژیم غذایی در یائسگی - دکتر حمیدرضا فرشچی ::
یکی از زمانهای حیاتی در کنترل وزن و نیز رژیم غذایی خانمها زمان یائسگی است. خیلی از خانمها می خواهند بدانند چه نکات تغذیه ای را در میانسالی باید رعایت کنند تا زندگی سالمتری داشته باشند. برخی از فاکتورهای خطر وعلائم مرتبط با سن ویائسگی تغییر ناپذیرند. اما به هرحال تغذیه خوب می تواند به پیشگیری وکاهش برخی شرایط که ممکن است در طول یائسگی یا بعداز آن پیشرفت کند,کمک کند.
دفعات مشاهده: 714 بار   |   دفعات چاپ: 206 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 34 بار   |   0 نظر
>
:: بهداشت و درمان : کنترل چربی خون با مصرف پنیر به جای کره - دکتر حمیدرضا فرشچی ::
چربی خون به دو صورت کلسترول و تری گلیسیرید وجود دارد. یکی از انواع کلسترول LDL می باشد که افزایش سطح آن در خون موجب عوارض بسیاری می شود که از مهمترین آنها می توان عوارض قلبی و عروقی را نام برد. تحقیقات نشان می دهد که بالا بودن میزان چربی خون از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری گرفتگی عروق کرونر و بروز سکته های قلبی است. تحقیقات انجام شده بیان می کند که با وجود مقادیر بالای اسید چرب اشباع در پنیر به نظر می رسد که پنیر کلسترول تام و کلسترول LDL پلاسما را در مقایسه با دریافت همان میزان چربی از کره بالا نمی برد. این اثر ممکن است به دلیل چگالی بالای کلسیم پنیر باشد که موجب دفع بیشتر چربی باشد.
دفعات مشاهده: 1217 بار   |   دفعات چاپ: 272 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 44 بار   |   0 نظر
>
:: بهداشت و درمان : شیر مادر و میزان چربی بدن نوزاد - دکتر حمیدرضا فرشچی ::
از بدو تولد تا 6 ماهگی، شیر مادر بهترین غذا برای رشد و نمو جسمی و روانی نوزاد است و به علت وجود آنتی‌بادی‌ها در شیر مادر، او را در مقابل بیماری‌های گوارشی مانند اسهال، استفراغ و عفونت‌های تنفسی ویروسی واکسینه می‌شود و از بروز بیماری‌های عفونی نیز جلوگیری می‌شود. البته بهتر است که شیر مادر تا 2 سالگی ادامه یابد.
دفعات مشاهده: 1097 بار   |   دفعات چاپ: 234 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 45 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش بهداشت و درمان اینجا را کلیک کنید.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.054 seconds with 1445 queries by yektaweb 3531