رژیم کودکان 1تا3 سال

                                                                                                      

  گروه های غذایی

  اندازه هر سر وینگ

  تعداد مورد نیاز

  شیرو فراورده

  2/1لیوان120سی سی

  5-4

  گوشت وجانشین های آن وتخم مرغ

  30-60گرم

  2

  میوه وسبزی ها

  2-3 قاشق غذاخوری

  5-4

  نان و غلات

  5/0-1 برش

  3

  غلات پخته

  2/1-4/1لیوان

  غلات خشک

  5/0-1 لیوان

  چربی

  3

  3

  صبحانه

  میان وعده

  ناهار

  عصرانه

  شام

  قبل از خواب

  تخم مرغ

 آب پزونان(1)واحد

  هویج آب پزشده+کره 10 گرم

  4 قا شق برنج+گوشت گوسفندی30 گرم+ماست 3قاشق+ا قاشق خامه

  2/1 موز+1 واحد شیر یا 4قاشق شیر خشک

  مثل ناهار

  +4قاشق سوپ میکس شده

  شیر خرما+1قاشق خامه

  شیر موز غلیظ 5قاشق مرباخوری

  2/1فنجان اب لیمو شیرین وپرتقال

  4قاشق برنج +2 قاشق غذاخوری ماهی+1ق م روغن زیتون

  3قاشق غذاخوری پوره سیب

  4 قاشق غذاخوری برنج +گوشت چرخ شده 2 تکه+10گرم کره+3قاشق غذاخوری ماست

  2/1 فنجان شیر عسل

  تو صیه لازم :

  مصرف حجم کم و افزایش تعداد وعده

  افزایش کالری در حجم کم

  تهیه مواد غذایی به صورت تازه

  ایجا د تنوع در مصر ف مواد غذایی


دفعات مشاهده: 884 بار   |   دفعات چاپ: 266 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیمارستان امیر المومنین (ع) کردکوی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : بیمارستان امیرالمومنین(ع) کردکوی