برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS
:: ::
Main Menu
صفحه اصلی::
طرح تحول نظام سلامت::
درباره ما::
حوزه ریاست::
معاونت برنامه ریزی و توسعه::
بهبود کیفیت::
واحد اداری بیمارستان::
بخش های بیمارستان::
اتاق عمل::
خدمات پاراکلینیکی::
بخش خصوصی::
مسئولین بیمارستان::
حفاظت فیزیکی(حراست)::
مجمع خیرین سلامت::
مقالات پزشکی::
واحد فناوری اطلاعات::
رژیم غذایی در بیماریها::
بسیج جامعه پزشکی::
دفتر پرستاری::
چک لیست های کنترل عفونت::
لیست پزشگان درمانگاه تخصصی::
نعرفه قیمت های بیمارستان::
آموزشهای در منزل( خود مراقبتی)::
تماس با ما::
::
سامانه نوبت دهی اینترنتی درمانگاه تخصصی
..
ارتباط با معاونت و درمان

ارتباط با معاونت درمان
تلفن: 32470042 017

دورنگار:32424002 017 

پست الکترونیک:
Mo_Darman@yahoo.com
نشانی: گرگان، بلوار هیرکان بعداز میدان بسیج، کیلومتر 2 جاده گرگان - ساری - ساختمان مرکزی علوم پزشکی گلستان - معاونت درمان
 

..
بانک اطلاعاتی بیماریهای مختلف

 Database of various diseases

AWT IMAGE

..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
زیربخش‌های پایگاه
..
نظرسنجی
نظر شما درباره بیمارستان قلب شهرستان کردکوی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
بد نیست
بد
نظر ندارم
   
..
سایت های ضروری

بیمه آتیه سازان حافظ

بیمه بیمه سلامت

بیمه ایران سدا

معاونت درمان تامین اجتماعی

بیمه البرز

بیمه آسیا

سامانه نقل و انتقالات کارکنان




قطعات کامپیوتر
 

..
:: رژیم کودکان 1تا3 سال ::

                                                                                                      

  گروه های غذایی

  اندازه هر سر وینگ

  تعداد مورد نیاز

  شیرو فراورده

  2/1لیوان120سی سی

  5-4

  گوشت وجانشین های آن وتخم مرغ

  30-60گرم

  2

  میوه وسبزی ها

  2-3 قاشق غذاخوری

  5-4

  نان و غلات

  5/0-1 برش

  3

  غلات پخته

  2/1-4/1لیوان

  غلات خشک

  5/0-1 لیوان

  چربی

  3

  3

  صبحانه

  میان وعده

  ناهار

  عصرانه

  شام

  قبل از خواب

  تخم مرغ

 آب پزونان(1)واحد

  هویج آب پزشده+کره 10 گرم

  4 قا شق برنج+گوشت گوسفندی30 گرم+ماست 3قاشق+ا قاشق خامه

  2/1 موز+1 واحد شیر یا 4قاشق شیر خشک

  مثل ناهار

  +4قاشق سوپ میکس شده

  شیر خرما+1قاشق خامه

  شیر موز غلیظ 5قاشق مرباخوری

  2/1فنجان اب لیمو شیرین وپرتقال

  4قاشق برنج +2 قاشق غذاخوری ماهی+1ق م روغن زیتون

  3قاشق غذاخوری پوره سیب

  4 قاشق غذاخوری برنج +گوشت چرخ شده 2 تکه+10گرم کره+3قاشق غذاخوری ماست

  2/1 فنجان شیر عسل

  تو صیه لازم :

  مصرف حجم کم و افزایش تعداد وعده

  افزایش کالری در حجم کم

  تهیه مواد غذایی به صورت تازه

  ایجا د تنوع در مصر ف مواد غذایی

دفعات مشاهده: 725 بار   |   دفعات چاپ: 234 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش رژیم کودکان 1تا3 سال اینجا را کلیک کنید.
Hospital amiralmomenin Kordkuy