تغذیه سالم در بسیاری از جوامع به خصوص کشورهای دارای تمدن های کهن مورد توجه مردم است . به گونه ای که حتی ریشه بسیاری از بیماری های جسمی و روانی را از تغذیه نادرست می دانند . از میان انواع خوردنی ها و آشامیدنی های توصیه شده، عسل جایگاه خاصی هم در طب سنتی و هم علم تغذیه نوین داراست . در قرآن کریم در آیات 68 و 69 سوره نحل نیز به اهمیت عسل در تغذیه اشاره شده است .
تغذیه دانش آموزان در فصل امتحانات
بسیاری از دانشآموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه میپردازند و تصور میکنند که غذا و استراحت مانع مطالعه میشود، در صورتی که با تغذیه صحیح میتوان بازده فکری را افزایش داد. به کارگیری نکات و توصیههای زیر توان شما را برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات افزایش میدهد.
1- تغذیه صحیح در ماه رمضان:
اصولا تغذیه در ماه رمضان نباید تفاوت محسوسی با دیگر ماه ها داشته باشد. بدن انسان در هر زمان نیاز به فراهم شدن گروه های غذایی اصلی دارد. این گروه ها شامل :