پیام خود را بنویسید

جلسه بررسی مشکلات شرکت سپیدگران سبز گرگان در آق قلا

 | تاریخ ارسال: 1397/8/20 | نویسنده: مهین فنائی | 

جلسه بررسی مشکلات فنی وبهداشتی با مدیرعامل شرکت سپیدگران سبزگرگان با حضور مدیریت شبکه بهداشت ودرمان آق قلا، ...


دفعات مشاهده: 538 بار   |   دفعات چاپ: 138 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری کلاس آموزشی نحوه درجه بندی واحدهای تولیدی در آق قلا

 | تاریخ ارسال: 1397/8/15 | نویسنده: مهین فنائی | 

کلاس آموزشی نحوه درجه بندی واحدهای تولیدی جهت مدیران عامل و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد آرایشی و ...


دفعات مشاهده: 381 بار   |   دفعات چاپ: 129 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری کلاس آموزشی برنامه های پیش نیازی PRPs در آق قلا

 | تاریخ ارسال: 1397/7/11 | نویسنده: مهین فنائی | 

کلاس آموزشی PRPs جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی وآشامیدنی تحت پوشش توسط واحد کنترل و ....


دفعات مشاهده: 405 بار   |   دفعات چاپ: 126 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معرفی و شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: 1397/12/20 | 
معرفی واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی
نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه
مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت
مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی
نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار
کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی
مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی

شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی
1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت
 2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده
 3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی
 4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.
 5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه
 6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی
 7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.
 8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه
 9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.
 10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)
 11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه
 12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد
 13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش
 14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش
 15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم  
 

دفعات مشاهده: 284 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معرفی و شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: 1397/12/20 | 
معرفی واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی
نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه
مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت
مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی
نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار
کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی
مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی

شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی
1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت
 2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده
 3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی
 4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.
 5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه
 6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی
 7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.
 8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه
 9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.
 10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)
 11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه
 12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد
 13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش
 14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش
 15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم  
 

دفعات مشاهده: 293 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معرفی و شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: 1397/12/20 | 
معرفی واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی
نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه
مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت
مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی
نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار
کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی
مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی

شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی
1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت
 2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده
 3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی
 4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.
 5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه
 6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی
 7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.
 8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه
 9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.
 10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)
 11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه
 12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد
 13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش
 14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش
 15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم  
 

دفعات مشاهده: 274 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کارگاه آموزشی آشنایی با کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق و قوانین مربوطه درشهرستان برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1395/1/17 | 

دفعات مشاهده: 1170 بار   |   دفعات چاپ: 329 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مواد غذایی با درج نشانگر رنگی تغذیه ای

 | تاریخ ارسال: 1394/12/12 | 
AWT IMAGE

همراهی واحد های تولیدی مواد غذایی آق قلا در درج نشانگر رنگی تغذیه ای


دفعات مشاهده: 4038 بار   |   دفعات چاپ: 357 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه آموزشی توجیهی ساماندهی عرضه برنج شهرستان آق قلا برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1393/8/25 | 

AWT IMAGE

 طرح ساماندهی عرضه برنج درشهرستان آق قلا آغازشد.

دفعات مشاهده: 1546 بار   |   دفعات چاپ: 378 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه آموزشی عوارض ناشی از مصرف جوش شیرین در نان

 | تاریخ ارسال: 1391/9/28 | 
AWT IMAGEجلسه آموزشی با عنوان عوارض ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و نحوه صحیح پخت نان در محل فرمانداری شهرستان آق قلا جهت نانوایان برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 1936 بار   |   دفعات چاپ: 542 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 53 بار   |   0 نظر

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فردی جهت کارگران واحدهای تولیدی موادغذایی وبهداشتی در آق قلا

 | تاریخ ارسال: 1391/7/20 | 

AWT IMAGE

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فردی جهت کارگران واحدهای تولیدی توسط مسئولین فنی با نظارت و همکاری کارشناس کنترل و نظارت بر مواد غذایی


دفعات مشاهده: 3704 بار   |   دفعات چاپ: 465 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 78 بار   |   0 نظر

© 2019 All Rights Reserved | aghala                                                                                       کلیه جقوق  این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت ودرمان آق  قلا می باشد