برگشت به دانشگاه علوم پزشکی گلستان
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
آشنایی با ما::
شبکه بهداشت ودرمان::
مرکز بهداشت شهرستان::
دستورالعمل ها ی آموزشی::
کتابخانه تخصصی دیجیتال::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
تماس با ما
تماس با ما
پیشگیری ومبارزه با بیماریها

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو 

دستور العمل بیماری هاری

درمان بیماری وبا

فنیل کتونوری

مراقبت از بیماری کرونا

تالاسمی ماژور

زنجیره سرما

دستورالعمل ایمنسازی

بیماریهای آمیزشی

بیماری تب مالت

سرخک

تزریق ایمن

سالک

هپاتیت

فلج اطفال

 فعالیت بدنی منظم وورزش

جامعه ایمنی

 

 

 

 

 

مطالب آموزشی بیماری سل

 آموزش به بیمار مسلول واطرافیان

 دانلود دستورالعمل بیماری سل

سلامت مدارس
 
دانلودمطالب سلامت خانواده

 تغذیه سالمندان

سیاست جمعیتی خانواده

آموزش سلامت

آموزش روش سخنرانی

مطالب آموزشی تغذیه

 تغذیه بیماران مبتلا به ریفلاکس

 

مطالب آموزشی سلامت روان

اعتیاد چیست؟

بلوغ نوجوانان

کودک آزاری

مطالب آموزشی واحد آمار

علم آمار حیاتی

دستورالعمل ثبت مرگ

 

کنترل ونظارت برموادغذایی
مطالب آموزشی اموردارویی

اصول درمان فشار خون بالا

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: حضور کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آق قلا در راهپیمایی روز قدس
:: غبارروبی وعطر افشانی مزار شهداء گمنام شهر آق قلابه مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر
:: دومین جلسه گروه مدیریت در شبکه بهداشت آق قلا برگزار شد
:: بازدید سرپرست محترم مرکز حوادث وفوریت های پزشکی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آق قلا
:: برگزاری کمیته سنی گروه های کودکان ، نوجوانان وجوانان ، میانسالان و سالمندان درشبکه بهداشت آق قلا
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری مراسم اختتامیه قرائت قرآن کریم و وداع با ماه مبارک رمضان در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان گالیکش
:: کلاس آموزشی فشارخون و غربالگری آن در فرمانداری
:: اولین کمیته علمی اجرایی سلامت خانواده و جمعیت در بندرگز برگزار شد
:: حضور حماسی کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان گالیکش در راهپیمایی روز جهانی قدس
:: روز جهانی قدس
:: آشنایی با شهرستان آق قلا ::

آشنایی باشهرستان آق قلا

 آق‌قلا یا آق قلعه یکی از شهرستان‌های استان گلستان ایران است. این شهرستان با جمعیتی بیش از 120 هزار نفر، یک هزار و ۷۶۳ کیلومترمربع وسعت دارد. . محصولات عمده آن: گندم، جو، برنج، پنبه، حبوبات، نباتات علوفه‌ای، سیب زمینی و دانه‌های روغنی است که از طریق آبیاری و دیم به دست می آید. . شهر آق‌قلعه مرکز این شهرستان، شهر آق‌قلعه است. نام کهنه “اسپی‌دژ” یا “دژ سفید” بوده و ترکمن‌ها نام آق‌قلعه را بر آن نهاده‌اند. .  گفته می‌شود این شهر توسط شاه‌عباس در سال ۱۰۲۰ هجری قمری بنا شده است. از بناهای قدیمی آق‌قلعه پل آجری است که در دوران صفویه بر روی رودخانه گرگان ساخته شده است.  از دیدنی‌های آق قلا، پنجشنبه بازار این شهر است. در این بازار محلی و دیدنی، مردم از هر قشر و صنفی کالاهای خود را عرضه می‌کنند که در این میان عرضه صنایع دستی مردم ترکمن، مانند قالی، قالیچه، و پشتی‌های زیبا از همه دیدنی تر است. از آثار طبیعی و تاریخی آق‌قلا می‌توان پل آق‌قلا، سد وشمگیر، تالاب اینچه، گلفشان‌های قارنیارق، اینچه، نفتیجه و دیوار تاریخی گرگان را نام برد.

دفعات مشاهده: 1341 بار   |   دفعات چاپ: 311 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 69 بار   |   0 نظر
>
:: شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی ::

نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه

مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت

مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی

نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار

کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی

مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی

شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت

 2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده

 3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی

 4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.

 5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه

 6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی

 7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.

 8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه

 9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.

 10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)

 11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه

 12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد

 13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش

 14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش

 15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم  

دفعات مشاهده: 1147 بار   |   دفعات چاپ: 231 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 40 بار   |   0 نظر
>
:: ایمنی غذا از مزرعه تاسفره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱/۱۰ | 
بسته آموزشی ایمنی غذا
دفعات مشاهده: 1363 بار   |   دفعات چاپ: 136 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   0 نظر
>
:: BEAT DIABETESغلبه بر دیابت ::
روز شمار هفته سلامت 1395
دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش هفته سلامت 95 اینجا را کلیک کنید.
aghala
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آق قلا
Persian site map - English site map - Created in 0.064 seconds with 1229 queries by yektaweb 3392