مدیریت: دکتر مجتبی رئیسی
سوابق تحصیلی:
- دکترای دامپزشکی از دانشگاه ارومیه
- دکترای تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی از دانشگاه ارومیه
سوابق اجرایی:
- معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت غلات
- دبیر گروه مسئول کارآموزی گروه بهداشت عمومی
- عضو کمیته فنی دانشگاه
- سرپرست مدیریت نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه
اهداف کلی حوزه مدیریت در راستای شرح وظایف سازمان غذا و دارو:
•افزایش سلامت آحاد جامعه از طریق نظارت، کنترل و ارتقاء سطح تکنولوژی و دانش فنی تولید محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
•ارتقاء کیفی و کمی خدمات و محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کارخانجات و کارگاه های تولید، فرآوری و بسته بندی و سردخانه های نگهداری دارای مجوزهای بهداشتی مربوطه در سطح استان
•آموزش و اطلاع رسانی در حوزه محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرخطر
•ارتقاء کیفی منابع انسانی حوزه مدیریت
تلفن مستقیم : 3193540 - 01732470065
Email: drmraeisi@yahoo.com
وقت ملاقات عمومی : شنبه 10 -12 /دوشنبه 10 -12 / چهارشنبه 10-12