برگشت به دانشگاه علوم پزشکی گلستان
   [صفحه اصلی ]     [ English ]  
آشنایی با ما::
شبکه بهداشت ودرمان::
مرکز بهداشت شهرستان::
دستورالعمل ها ی آموزشی::
کتابخانه تخصصی دیجیتال::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
تماس با ما
تماس با ما
پیشگیری ومبارزه با بیماریها

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو 

دستور العمل بیماری هاری

درمان بیماری وبا

فنیل کتونوری

مراقبت از بیماری کرونا

تالاسمی ماژور

زنجیره سرما

دستورالعمل ایمنسازی

بیماریهای آمیزشی

بیماری تب مالت

سرخک

تزریق ایمن

سالک

هپاتیت

فلج اطفال

 فعالیت بدنی منظم وورزش

جامعه ایمنی

 

 

 

 

 

مطالب آموزشی بیماری سل

 آموزش به بیمار مسلول واطرافیان

 دانلود دستورالعمل بیماری سل

سلامت مدارس
 
دانلودمطالب سلامت خانواده

 تغذیه سالمندان

سیاست جمعیتی خانواده

آموزش سلامت

آموزش روش سخنرانی

مطالب آموزشی تغذیه

 تغذیه بیماران مبتلا به ریفلاکس

 

مطالب آموزشی سلامت روان

اعتیاد چیست؟

بلوغ نوجوانان

کودک آزاری

مطالب آموزشی واحد آمار

علم آمار حیاتی

دستورالعمل ثبت مرگ

 

کنترل ونظارت برموادغذایی
مطالب آموزشی اموردارویی

اصول درمان فشار خون بالا

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: آخرین کمیته سلامت شهری سال 95 در شهرستان آق قلا برگزارشد
:: جلسه تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و ریاست محترم بیمارستان شهرستان آق قلا
:: برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه در شهرستان آق قلا
:: پنجمین جلسه کارگرو سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا
:: کلاس آموزشی سلامت قالیبافان در شهرستان آق قلا برگزار شد
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رژیم غذایی درسرطان ها
:: رژیم غذایی درفشار خون بالا
:: رژیم غذایی در بیماران قلبی
:: رژیم غذایی درکم خونی و فقرآهن
:: رژیم غذایی درنقرس GOUT
:: شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی ::

نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه

مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت

مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی

نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار

کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی

مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی

شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت

 2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده

 3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی

 4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.

 5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه

 6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی

 7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.

 8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه

 9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.

 10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)

 11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه

 12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد

 13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش

 14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش

 15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم  

دفعات مشاهده: 1093 بار   |   دفعات چاپ: 217 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 40 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش شرح وظایف کنترل نظارت بر مواد غذایی اینجا را کلیک کنید.
aghala
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آق قلا
Persian site map - English site map - Created in 0.053 seconds with 1061 queries by yektaweb 3302