[صفحه اصلی ]    
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
امضاء تفاهم نامه همکاری دو جانبه
..
:: طرح های در حال اجرا : طرح های در حال اجرا ::
ردیف عنوان
1 بررسی خصوصیات و به کارگیری شربت سورگوم شیرین به عنوان شیرین کننده طبیعی مغذی در فراورده های آردی(بیسکویت و نان قندی)
2 بررسی تاثیر و بهینه سازی مصرف کودهای ریز مغذی آهن، سولفات روی و منگنز بر افزایش سلامت و بهبود کیفیت نانوایی گندم­های  استان گلستان (اجرای بخش اول توسط جهاد)
3 جداسازی باکتری­های اسید لاکتیک غالب موجود در اوجی "یک حریره تخمیری مبتنی بر غلات" و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها
4 بررسی آلودگی میکروبی آرد های استان گلستان به کپک ومخمر ، شمارش کلی میکرواگانیسم و سالمونلا
5 ارزیابی خواص ضد میکروبی و پروبیوتیکی جدایه­های لاکتیکی غالب خمیرترش­های سبوس گندم و سبوس برنج (اجرای بخش اول توسط دانشگاه منابع طبیعی)
6 ارزیابی تاثیر تخمیر تصادفی و کنترل شده خمیرترش­های سبوس گندم و شلتوک برنج­ بر قابلیت تولید اگزوپلی­ساکاریدهای میکروبی در جدایه­های لاکتیکی غالب و مطالعه خصوصیات کیفی نان­ حجیم تولیدی
 
7 ارزیابی تاثیر استفاده توام از پوره کدو سبز و خمیرترش­های سبوس برنج، سبوس گندم و آرد کامل جو بر ویژگی­های کیفی نان باگت
 
8 ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی ذرت و جو در استان گلستان
 
9 ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی گندم و برنج در استان گلستان
 
10 ارزیابی تاثیر ضد میکروبی تابش مادون قرمز بر روی برخی از مهم­ترین شاخص­های میکروبی فراورده­های غلات­
 
11 ارزیابی قابلیت­های آنتی­اکسیدانی، ضد قارچی و ضد آفلاتوکسینی مخلوط اسانس­های باریجه و نعناع فلفلی با پالیده­ کشت جدایه­های لاکتیکی غالب جدا شده از خمیرترش­های آرد گندم و آرد جو
 
12 استفاده از آرد نخود و لوبیا در تولید نان سنتی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی محصول تولیدی
 
13 استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن
 
14 استفاده از آرد برنج و ذرت سفید با کیفیت پروتئین بالا در فرمولاسیون کیک فاقد گلوتن
 
15 بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، هضم پذیری و اثرات بالینی نشاسته‌ مقاوم تهیه ‌شده با هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت و کاربرد آن در کیک اسفنجی پری‌بیوتیک
 
16 بررسی افزودن پودر چای سبز در فرمولاسیون کیک اسفنجی و تاثیر آن بر اندیس گلایسمی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک
 
17 بررسی اثر اصلاح آنزماتیک بر بیاتی نان قلاچ
 
18 غنی سازی پاپ کرن با آهن به روش حامل سازی تحت خلاء
 
19 بررسی تاثیر نشاسته های اصلاح شده مختلف بر خصوصیات نان بدون گلوتن
 
20 بررسی قدرت تشخیصی بروسلا آبورتوس و بروسلا ملی تنسیس با روش­های وابسته به کشت و مقایسه آن با روش­های PCR و ELISA
 
21 جداسازی و خالص سازی پروتئین از کنجاله کلزا جهت استفاده در صنایع غذایی و دارویی
 
22 بررسی وضعیت غنی سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک در آردهای مورد استفاده در خبازی های شهرستان کردکوی
 
23 اندازه گیری فلزات سنگین در فرآورده های سنتی و صنعتی گیاهی داروی
 
24 ارزیابی تأثیر افزودن عصاره و پودر عصاره مالت بر ویژگی­های کیفی، قابلیت نگهداری و پارامترهای حسی نان قالبی
 
25 تاثیر پیش تیمار حرارت دهی و فرایند اولتراسوند برخصوصیات کیفی برنج رقم شیرودی پیش پز شده
 
26 تاثیر فرایند حرارتی در تولید نشاسته مقاوم برنج و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی، پربیوتیکی و شاخص گلایسمیک آن
 
27 تاثیر فرایند حرارتی برساختمان نشاسته برنج و کاهش میزان جذب نشاسته در بدن
 
28 ارزیابی ویژگی­های آنتی اکسیدانی دانه ارزن معمولی (miliaceum L Panicum) در طی جوانه زنی
 
 
 
دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 127 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش طرح های در حال اجرا اینجا را کلیک کنید.
Persian site map - English site map - Created in 0.049 seconds with 934 queries by yektaweb 3571