[صفحه اصلی ]    
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
امضاء تفاهم نامه همکاری دو جانبه
..
:: طرح های خاتمه یافته : طرح های خاتمه یافته ::

ردیف

عنوان طرح

۱

ارزیابی تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش­ حاصل از آرد کامل گندم بر کاهش میزان اسید فیتیک نان تولیدی

۲

بررسی  فومونیزین و زیرالنئون در گندم های سیلوهای استان گلستان به روش الایزا

۳

جداسازی و شناسایی آغازگرهای لاکتیکی خمیرترش حاصل از آرد جو و ارزیابی ویژگی­های ضد میکروبی آنها

دفعات مشاهده: 316 بار   |   دفعات چاپ: 125 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: طرح های خاتمه یافته : طرح های خاتمه یافته ::
ردیف عنوان
1 ارزیابی تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش­ حاصل از آرد کامل گندم بر کاهش میزان اسید فیتیک نان تولیدی
2 جداسازی و شناسایی آغازگرهای لاکتیکی خمیرترش حاصل از آرد جو و ارزیابی ویژگی­های ضد میکروبی آنها
3 بررسی  فومونیزین و زیرالنئون در گندم های سیلوهای استان گلستان به روش الایزا
دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش طرح های خاتمه یافته اینجا را کلیک کنید.
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3638