برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
::

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

 

 تمام تلاش خود را خواهیم نمود تا فراورده های غذایی سالم وارد سطح عرضه گردد

AWT IMAGE

رئس سازمان غذا و دارو در برنامه تلوزیونی مصیر

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
نظرسنجی
نظر خود را در باره محتوای علمی و خبری وب سایت غذا ودارو بفرمائید.
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   

 


سازمان غذا و دارو اسامی 10 ماده غذایی جعلی و غیر مجاز را اعلام کرد.

AWT IMAGE

 

شیر پاستوریزه بهتر است یا شیر فله ای ؟

 

AWT IMAGE

 

 


معاون اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

حد مجاز سرب استفاده شده در محصولات آرایشی 10ppm است

AWT IMAGE

 

هشدار معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،

اعلام دو نوع فراورده گوشتی غیر مجاز در خوزستان

AWT IMAGE


مدیرنظارت برامورغذایی وبهداشتی آرایشی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی:

فیبرغذایی باعث کاهش وزن وتناسب اندام می شود

AWT IMAGE

مصرف زیاد شربت ذرت برای سلامتی مضر است

AWT IMAGE

 

سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

معرفی فرآورده های غذایی فاقد مجوز بهداشتی

AWT IMAGE

 


توضیح کوتاه واضح و شفاف یک مسئول در باره واکس میوه

AWT IMAGE

 

معاون وزیر ورئیس سازمان غذا ودارو گفت

میزان واردات روغن پالم براساس قبل تنظیم می شود

AWT IMAGE

تغذیه صحیح، تنوع و تعادل به همراه امنیت غذایی است

AWT IMAGE

 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو

این نمکها را نخرید

AWT IMAGE

 

چگونه عسل خوب را از تقلبی بشناسیم 

AWT IMAGE

 

عدم تغییر سیاست های سازمان غذا و دارو در برخورد با خمیر مرغ

AWT IMAGE

قهوه معمولی برای لاغری مناسب تر از قهوه سبز
قهوه سبز تشدید کننده بیماری های قلبی

AWT IMAGE

سازمان غذا و دارو اعلام کرد

استفاده از هورمون اتفون در محصولات کشاورزی ممنوع است

AWT IMAGE

:: مصرف شربت ذرت : مضرات مصرف زیاد شریت ذرت ::

مصرف زیاد شربت ذرت برای سلامتی مضر است/آمریکا یکی ازبیشترین مصرف کنندگان شربت ذرت است

AWT IMAGE


استاد یار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: استفاده زیاد از شربت ذرت برای سلامتی مضر است و اگر مقدار مصرف این شربت در قنادی ها رعایت شود هیچ خطر قابل ملاحظه ای ندارد ولی متاسفانه رسانه ها این موضوع را بسیار بزرگ نشان داده اند.

دکترلیلا میر مقتدایی، استاد یار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو باخبرنگارر پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " در مورد شربت ذرت اظهارداشت:شربت ذرت به عنوان شیرین کننده معمولا در صنایع نوشابه سازی و قنادی ها و بعضا در محصولات غلات نیز استفاده می شود.

وی گفت:شربت ذرت با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا متفاوت است و در صورتی که شربت ذرت تحت تاثیر آنزیم اینورتاز قرار بگیرد قسمتی از گلوکز آن تبدیل به قند فروکتوز شده و شربت ذرت حاوی فروکتوز تولید می شود.

دکتر میرمقتدایی خاطر نشان کرد:استفاده از شربت ذرت مجاز است ولی مقدار مصرف آن در قنادی ها باید رعایت شود.

استادیار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی درادامه گفت: فروکتوز قندی است که در عسل و میوه نیز وجود دارد ولی  مصرف زیاد آن می تواند برای سلامتی مضر باشد که متاسفانه  رسانه ها این موضوع را خیلی بزرگ نشان داده اند.

دکتر میر مقتدایی گفت:مصرف شربت ذرت در آمریکا که کشت ذرت در این کشور زیاد است بالاتر بوده که می تواند یکی از علل آمار بالای دیابت در این کشور باشد.

وی گفت:شربت ذرت با درصد های مختلف 42، 55 و 90 وجود دارد و هر چقدر فروکتوز موجود در شربت ذرت بیشتر باشد برای سلامتی مضرتر است.

این استادیار دانشگاه در پایان افزود:در صنایع ما از شربت ذرت به مقدار زیاد استفاده نمی شود و ازآنجائیکه فروکتوز شیرین تر از شکر می باشد استفاده از شربت ذرت با مقدار فروکتوز بالا نسبت به میزان شکر کاهش بیشتری می یابد.


دفعات مشاهده: 603 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
fdo Golestan
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.064 seconds with 1550 queries by yektaweb 3479