اخبار شهرستان بندر ترکمن : کلاس آموزشی با موضوع نحوه ارزیابی و کنترل محصول نهایی در شبکه ترکمن تشکیل شد
| تاریخ ارسال: 1396/9/25 |
کلاس آموزشی با موضوع نحوه ارزیابی و کنترل محصول نهایی در شبکه ترکمن تشکیل شد در راستای برنامه عملیاتی سال 96 سازمان غذا و دارو ، به منظور ارتقاء آگاهی مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد خوردنی و آشامیدنی، کلاس آموزشی با موضوع نحوه ارزیابی و کنترل محصول نهایی درسالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان ترکمن تشکیل شد. در این کلاس آموزشی که مسئولین فنی واحدهای تولیدی حضور داشتند ،کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه ترکمن در خصوص کاهش 25% نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی صنعتی با حفظ سلامت فرآورده و با اولویت فرآورده های اصلی حاوی نمک و فرآورده های پر مصرف و پر خطر و نان سنتی مطالب ،دستورالعمل ها و بخشنامه های سازمان غذا و دارو را عنوان نمود و مقرر گردید در واحدهای تولیدی که حاوی نمک در فرمولاسیون محصول نهایی می باشند نسبت به کاهشمیزان نمک در پروانه ساخت اقدامات لازم را اعمال نمایند