پیام خود را بنویسید

اخبار شهرستان بندر ترکمن : کلاس آموزشی با موضوع نحوه ارزیابی و کنترل محصول نهایی در شبکه ترکمن تشکیل شد

 | تاریخ ارسال: 1396/9/25 | 
کلاس آموزشی با موضوع نحوه ارزیابی و کنترل محصول نهایی در شبکه ترکمن تشکیل شد
در راستای برنامه عملیاتی سال 96 سازمان غذا و دارو ، به منظور ارتقاء آگاهی مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد خوردنی و آشامیدنی، کلاس آموزشی با موضوع نحوه ارزیابی و کنترل محصول نهایی درسالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان ترکمن تشکیل شد.
در این کلاس آموزشی که مسئولین فنی واحدهای تولیدی حضور داشتند ،کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه ترکمن در خصوص کاهش 25% نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی صنعتی با حفظ سلامت فرآورده و با اولویت فرآورده های اصلی حاوی نمک و فرآورده های پر مصرف و پر خطر و نان سنتی مطالب ،دستورالعمل ها و بخشنامه های سازمان غذا و دارو را عنوان نمود و مقرر گردید در واحدهای تولیدی که حاوی نمک در فرمولاسیون محصول نهایی می باشند نسبت به کاهش میزان نمک در پروانه ساخت اقدامات لازم را اعمال نمایند


 

دفعات مشاهده: 200 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5959 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 842 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2719340 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 16417 بازدید