اخبار : سلامت خود را فدای طعم لذیذ نان‌های برشته نکنید

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۹/۱۵ | 
AWT IMAGE

 یکی از کارشناسان واحد کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آبادکتول گفت: آکریلامید یک ماده اسیدی سرطان‌زاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون نان، بیسکویت، کلوچه، برنج و سیب‌زمینی ایجاد می‌شود

وی افزود: آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان می‌کند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده و به رنگ قهوه‌ای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نان‌های مصرفی ماست که اغلب به صورت سنتی در تنور و درحرارت زیاد و مستقیم پخته می‌شوند.

وی تاکید کرد:سلامت خود را فدای طعم لذیذ نان‌های برشته نکنید. از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید.

 

دفعات مشاهده: 623 بار   |   دفعات چاپ: 205 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 27 بار   |   0 نظر



کد امنیتی را در کادر بنویسید    

ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 1514 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 61 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 18910238 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 28977 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | webda

Designed & Developed by : Yektaweb