اخبار : ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۸/۲۹ | 
AWT IMAGE

  

  یکی از کارشناسان واحد کنترل موادغذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آبادکتول گفت: ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است . ارزش انرژی زایی بالا که به طور عمده از طریق قندها تأمین می شود، ارزش پروتئینی متوسط، میزان چربی کم یا خیلی کم، قابلیت هضم آسان و مواد زاید کم از خواص تغذیه ای آن محسوب می شود. ارزش تغذیه ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه ی ماکارونی از آن استفاده می شود

مهندس زنگانه افزود: در مواردی که ماکارونی همراه با سس گوجه فرنگی و مقداری پنیر استفاده شود، 30-25 درصد پروتئین و 40 درصد ویتامین C روزانه ی مورد نیاز بدن را تأمین می کند و در صورتی که ماکارونی همراه با سس گوشت مصرف شود، 40 درصد پروتئین و 30-25 درصد آهن روزانه ی مورد نیاز بدن را برآورده می سازد .

 

دفعات مشاهده: 793 بار   |   دفعات چاپ: 134 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 30 بار   |   0 نظر



کد امنیتی را در کادر بنویسید    

ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 1515 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 41 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 18967835 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 10092 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | webda

Designed & Developed by : Yektaweb