در تاریخ 10 و 11 مرداد ماه کارگاه آموزشی 2 روزه برنامه ریزی عملیاتی برای اولین بار در استان گلستان جهت مسئولین فنی 25 کارخانه تولید مواد غذایی شهرستان بندرگز در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار گردید.سرپرست شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرگز اهداف برگزاری این کارگاه را برای مسئولین فنی 25 کارخانه تولید کننده مواد غذایی تشریح کرده و بر لزوم استفاده هرچه بهتر ازموقعیت بوجود آمده در ارتقاء سطح دانش خود در زمینه برنامه ریزی عملیاتی تاکید کرد.دکتر حسینی با اشاره به نقش برنامه ریزی عملیاتی در ارتقاء سطح تولید کارخانجات افزود: برنامه ریزی عملیاتی نه تنها در بخش اداری مورد استفاده می باشد بلکه در زندگی روزه مره نیز همواره ما نیاز به برنامه ریزی عملیاتی احساس میشود.در ادامه مهندس غلامعلی لشکربلوکی کار شناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرگز به تدریس مباحث مربوطه پرداخته و چگونگی تهیه و تدوین برنامه عملیاتی را جهت بهبود و ارتقاء وضعیت بهداشتی کارخانجات را تشریح کرد در پایان ضمن اعطاء گواهی شرکت در کارگاه مقرر گردید ، شرکت کنندگان به منظور ارتقاء وضعیت بهداشتی واحد تولیدی نسبت به برنامه ریزی 6ماهه در آن اقدام نمایند.
|