افطار کردن یکی از زیبائی های روزه داری است که در آن برکات فراوانی وجود دارد . در سنت پیامبر اکرم(ص)تاکید فراوان بر افطارکردن در وقت مقرر و بلافاصله پس از اذان مغرب شده است . افطار بهتر است با آب ولرم و خرما باز شود . خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر و سبزی و نیز سوپ یا آش رقیق بهترین غذا برای افطار است . گشودن افطار با آب جوشیده ولرم به دفع مواد سمی از ادرار و دستگاه تنفس کمک نموده موجب سرحالی و سرزندگی فرد میشود . بدن انسان درزمان افطار همچنین نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز ( قند خون ) دارد که سریعاً انرژی لازم را در اختیار بافت های بدون و خصوصاً سلولهای بافت عصبی و مغز قرار میدهد . امروزه از نظر علمی به اثبات رسیده است که خرما که نام آن به عنوان غذائی مقدس در قرآن کریم و نیز احادیث منقول از پیامبر ( ص ) آمده است یکی از بهترین غذاهایی است که فرد روزه دار میتواند با آن روزه خود را بگشاید . این غذا منبعی عالی از قند ، فیبر و املاحی چون پتاسیم و منیزیوم است . |