پیام خود را بنویسید

اخبار : کارشناس صنایع غذایی:مهاجرت پلیمر در ماده غذایی باعث ایجاد سرطان می شود

 

  AWT IMAGE خانم بنفشه منوچهر کارشناس صنایع غذایی گفت: مهاجرت پلیمر در ماده غذایی باعث ایجاد سرطان می شود.

  مهندس بنفشه منوچهر گفت:: امروزه ظروف پلاستیکی به دلیل سبک بودن و دوام، کاربرد زیادی پیدا کرده است از جمله این ظروف می توان به ظروف پت اشاره نمود که دارای وزن کم، ارزان، قابلیت بازیافت و تولید در مقادیر زیاد می باشد. بیشترین کاربرد این ظروف برای بسته بندی محصولات مایع از قبیل آبیموه، شربت، آب اشامیدنی، نوشابه می باشد.

  وی عنوان کرد:اغلب آشامیدنی ها ازجمله آبمیوه و ماءالشعیر و ...معمولاً در دمای بالای بین 96-68 درجه سانتی گراد به منظور از بین بردن میکروارگانیزم های عامل ایجاد مسمومیت تحت عملیات پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون قرار می گیرند. بطریهای پت این شرایط حرارتی را نمی توانند تحمل کنند و اغلب تغییر شکل داده و مشکلاتی را در صنعت به وجود می آورند.

  مهندس منوچهر تصریح کرد: ضمناً از لحاظ تغذیه ای، بالا بودن حرارت باعث ایجاد مهاجرت پلیمر به داخل موادغذایی نیز می گردد. در سالهای اخیر تلاش های زیادی برای ساخت پت های اصلاح شده انجام شده است در این مقاله خواص و عملکرد بطری های ساخته شده از کوپلیمر و آلیا-ژهای پت دارای گروه (NDC) که توسط فرایند تزریق کش آمدن و باد کردن مواد مذاب تولید می شوند مورد بررسی قرار گرفته است. این ترکیبات دارای خواص پیشرفته ای هستند و پت ها با این ترکیبات می توانند تا دمای بیش از 95 درجه را تحمل نمایند. دراین تحقیقات دمای انتقال شیشه ای، دمای کریستالیزاسیون و فشار القایی مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که کوپلیمر پت با گروه و قابلیت پر شدن داغ  دارای خواص  NDC هستند



دفعات مشاهده: 1251 بار   |   دفعات چاپ: 360 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 17 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5960 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 3 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1999 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2780601 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 65142 بازدید