پیام خود را بنویسید

اخبار : عضو هیأت دانشگاه علوم پزشکی گلستان: مصرف انگور و کلم بنفش ظهور علائم پیری را به تأخیر می اندازد

 

AWT IMAGE  دکتر عشقی نیا، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: انگور و کلم بنفش حاوی آنتوسیانین هستند که از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداسیون محافظت می کنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیری به تاخیر میاندازند. این مواد مغذی که مسئول رنگ تیره میوه ها هستند به فرآیند درک و استدلال کمک می کنند و سایر آنتی اکسیدان های موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند .

  این متخصص تغذیه ضمن اشاره بر ارزش غذایی میوه ها، متناسب با رنگشان در خصوص برخی از میوه ها و سبزیجات که قرمز رنگ می باشند گفت: مواد غذایی قرمز رنگ لیکوپن دارند. این ماده بعنوان یک ضد سرطان شناخته شده  و اسید الاجیک موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNA را کاهش می دهد وی افزود: فلاوینوئیدها که عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشک و شاتوت و بلوبری) یافت می شوند، قدرت تدافعی آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند و به حفظ عملکرد قوای استدلال و منطق در مغز کمک می کنند و علائم پیری را به تأخیر می اندازند.



دفعات مشاهده: 1030 بار   |   دفعات چاپ: 276 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 21 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 6173 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 7 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 897 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 11373739 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 43162 بازدید