پیام خود را بنویسید

اخبار : همایش روز جهانی غذا در استان برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1396/7/25 | 
 رییس دانشگاه:تخصصی کردن مراکزآزمایشگاهی ومدیریت یکپارچه از اهداف دانشگاه در حوزه غذا می باشد
مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت : چشم انداز خوبی جهت استفاده از گیاهان دارویی و سنتی درکشور ترسیم شده است
معاون غذا ودارودانشگاه :جلوگیری از قاچاق مواد غذایی از اهداف مهم روز جهانی غذا است.

همایش روز جهانی غذابا شعار تغییر آینده مهاجرت،سرمایه گذاری درامنیت غذاوتوسعه روستایی با حضور دکترمحمود خدادوست مشاوروزیر و مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت،دکترفاضل رییس دانشگاه ،مهندس حسینعلی قوانلو رییس سازمان صنعت ومعدن و تجارت استان،جمعی ازمعاونین ومدیران دانشگاه  درمحل سالن اجتماعات مجموعه آموزشی فلسفی دانشگاه برگزار شد.
مشاوروزیر و مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت نیز با تاکیدبراهمیت اصلاح سبک زندگی به عنوان مولفه مهم درسلامتی افراد گفت :چشم انداز خوبی جهت استفاده از گیاهان دارویی و سنتی درکشور ترسیم شده است و کشورایران با تنوع اقلیمی و آب و هوایی بسیار مطلوب خود خواستگاه رویش 8000 نوع گیاه از طبیعت است واز این میزان2300 نوع گیاه دارای خواص دارویی می باشد.
دکترمحمود خدادوست اظهار امیدواری کرد: با اصلاح سبک زندگی درگفتار دانشمندان ایرانی و خارجی تاکید فراوانی شده است تا بتوانیم جامعه ای سالم و پرنشاط را داشته باشیم
دراین همایش رییس دانشگاه بااشاره به آموزه های طب ایرانی مقوله غذا را نسبت به دارو مقدم دانست وگفت بحث امنیت غذایی ازمولفه های بسیارمهم دردولت تدبیرو امید به شمار می رود چرا که درشورای عالی سلامت و امنیت غذایی به ریاست رییس جمهور تاکید بسیارزیادی براهمیت امنیت غذایی شده است.
 دکترفاضل با اشاره به وضعیت تغذیه درکشورواستان گفت: امروزه بیماری های قلبی و عروقی بیشترین عامل مرگ و میر درجمعیت 15 تا 65 دراستان می باشد
دکترفاضل فشار خون بالا ،چاقی ،استفاده از روغن جامد، کلسترول بالاو دیابت را از عوارض خطر ساز دربوجودآمدن بیماریهای قلبی عروقی عنوان کردوگفت امروزه مصرف نمک درکشور 10 درصد است  که این میزان مصرف زیاد است و ماباید به عنوان متولیان حوزه سلامت نظارت برتولید محصولات غذایی را بیشتر کنیم
دکترفاضل درادامه مهمترین اهداف دانشگاه درحوزه غذا را تخصصی کردن مراکز آزمایشگاهی، مدیریت یکپارچه تولیدومصرف مواد غذایی ودارویی و تواناسازی و کنترل تولیدغذاودارو دردانشگاه اعلام کردواظهار امیدواری کرد با رعایت الگوی مصرف غذایی بتوانیم جامعه شاداب داشته باشیم
 معاون غذاوداروی دانشگاه نیز با اشاره با اینکه روز جهانی غذا در واقع تلنگری است تا بارعایت الگوی مصرف بتوانیم همواره سلامت خود و جامعه را حفظ کنیم گفت: امروزه یک میلیاردنفر از مردم جهان با فقر تغذیه روبرو هستن که این درحالی است که 20 درصد از مواد مصرف شده غذایی درجهان به راحتی به هدر می رود و حدود 10درصد از مردم بیشتر از نیاز بدن غذا مصرف می کنند
دکتر بدخشان جلوگیری از قاچاق مواد غذایی را از اهداف مهم روز جهانی غذا عنوان کردو گفت :باید دربحث مواد غذایی به اصالت مواد غذایی، نشان ایمنی و سلامت محصولات و همچنین استفاده  از فراورده های حلال توجه کنیم
وی اظهار امیدواری کرد: با افزایش تولید محصولات کشاورزی و غذایی بتوانیم به استانداردهای لازم و مولفه های سلامت درکشور دست یابیم
درپایان از تولید کنندگان برتر درحوزه مواد غذایی استان  تقدیروتشکر بعمل آمد.








دفعات مشاهده: 735 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5953 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 660 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2599202 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 56004 بازدید