جلسه آموزشی، با عنوان" آشنایی با تکنولوژی روغن " با حضور کارشناسان مواد غذایی ستاد و شبکه گرگان در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس طاهره جهانی سرپرست اداره نظارت بر صادرات و واردات فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اظهار داشت: جلسه آموزشی، با عنوان" آشنایی با تکنولوژی روغن " با حضور کارشناسان مواد غذایی ستاد و شبکه گرگان در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
وی تصریح نمود: مهندس ماهیره یمودی کارشناس تخصصی صنعت روغن نیز ضمن توضیح مراحل روغن کشی در کارخانجات به تشریح فرایند تولید ،استخراج، تصفیه و بسته بندی روغن از دانه های روغنی پرداخت .
در ادامه فیلم آموزشی از یکی از کارخانجات روغن جهت شفافیت موضوع برای کارشناسان پخش شد.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص کارخانجات روغن کشی فعال در سطح استان و وضعیت موجود آنها و نیز بررسی مشکلات و موانع با هدف ارزیابی خطر بهداشتی موجود، توضیحاتی داده شد. همچنین خواستار رسیدگی به نواقص موجود در این صنعت در استان شد.