آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
به منظور بررسی وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس و تفرجگاههای سطح شهرستان ، مدیریت شبکه بهداشت و درمان ، کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای و رییس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری این شهرستان ، بازدید مشترکی از رستورانها ، تفرجگاهها صورت گرفت و در طی این بازدید ضمن پایش وضعیت بهداشتی اماکن فوق در خصوص رعایت بهداشت فردی ، بهداشت مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در خصوص دفع صحیح زباله در تفرجگاهها تاکید گردید .