در جلسه توجیهی نانوایان شهرستان آزادشهر که در سالن کنفرانس اتحادیه نانوایان شهرستان آزادشهر و با حضور شبکه بهداشت و درمان ،شرکت تعاونی و اتحادیه خبازان و قنادان شهرستان آزادشهر ،نماینده فرمانداری ،صنعت و معدن و تجارت، برگزار شد، دکتر فدائی مدیر شبکه بهداشت و درمان آزادشهر، حذف جوش شیرین و رعایت نکات بهداشتی و کاهش مصرف نمک و استفاده از نمکهای استاندارد و تصفیه شده و استفاده از الک برقی و جایگزین نمودن وسایل و تجهیزات نو بجای وسایل فرسوده و زنگ زده و نصب توری و رعایت بهداشت فردی و نظافت عمومی محل نانوایی را از مهمترین انتظارات این شبکه دانست.
فدائی افزود: خود کنترلی و خود اظهاری از مهمترین خواسته های واحد بهداشت محیط و حرفه ای این شهرستان است و با توجه به اینکه نان در سفره ما ایرانی ها نماد برکت است ، نانوایان وظیفه دارند در مراحل پخت نان و حتّی قبل از شروع فرآیند پخت نان و در خصوص فرآوری خمیر ،مرغوبیت گندم و آرد و کیفیّت و مرغوبیت یک نان خوب دقّت کافی داشته باشند.