پیام خود را بنویسید

اخبار و اطلاعات : سرکه های تقلبی در ترشیجات / الزام به برچسب گذاری توسط تولیدکنندگان

 | تاریخ ارسال: 1395/6/20 | 


کد خبر :  12176 

   


کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد:

سرکه های تقلبی در ترشیجات / الزام به برچسب گذاری توسط تولیدکنندگان


کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده ؛ نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.

AWT IMAGE
سید مهدی حسینی اصل، کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " در مورد ترشیجات و مصرف آن ها توضیحاتی ارائه داد.

وی افزود: ترشی ها از جمله چاشنی هایی هستند که در بیشتر کشورها از آنها استفاده می شود.ترکیب سبزی ها و میوه های مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری آنها و بهره مند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول بوده است.

مهندس حسینی اصل ادامه داد: امروزه افراد نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می کنند.

کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: از آنجایی که در تهیه ترشی از میوه ها و سبزیجات مختلف استفاده می شود و میوه ها و سبزیجات حاوی فیبر هستند  بهترین راه برای بهره مندی از خواص سبزیجات، مصرف سبزیجات بصورت تازه است.

مهندس حسینی اصل خاطر نشان کرد: با توجه به تقلباتی که ممکن است در سرکه و سایر مواد مصرفی در ترشیجات صورت گیرد توصیه می شود ترشیجاتی را مصرف نمایید که دارای مجوز های بهداشتی تولید و واردات از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت و کنترل مسئولین کنترل کیفی مورد تایید این سازمان تولید می شوند.

وی گفت: رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده و درج نام، آدرس، شماره پروانه ساخت  و آرم سازمان غذا و دارو بر روی برچسب محصول الزامی می باشد.

کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بیان داشت: در هنگام خرید تمامی محصولات غذایی از جمله ترشیجات به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای درج شده بر روی یرچسب محصول توجه نمایید.

مهندس حسینی اصل در پایان گفت: توصیه می شود ترشیجات را در ظروف شیشه ای نگهداری کنند  و از نگهداری ترشی در ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم خودداری شود.




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1206 بار   |   دفعات چاپ: 349 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.