آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
کارگاه یکروزه بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با شرکت کارشناسان وکاردان های رشته های بیماریها و بهداشت محیط و حرفه ای در تاریخ 30/3/92 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت گنبدبرگزار گردید.
اهمیت بیماریهای منقله ازطریق آب و مواد غذائی با تاکید بر بیماری التور،گزارشدهی موارد احتمال افزایش تعداد بیماران اسهالی و طغیان ها،آمادگی در جهت اپیدمی های احتمالی بیماریها، حدود انتظار مراکز بهداشتی درمانی طبق دستورالعمل کشوری، اقدامات بهداشت محیطی در پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی از موضوعات طرح شده در کارگاه می باشد.