در دومین روز از روزشمار هفته سلامت با عنوان "فشار خون ،تغذیه سالم وامنیت غذایی"جشنواره غذای سالم توسط مرکزبهداشت گرگان و مرکزبهداشتی درمانی امیرآبادو همکاری برون بخشی دهیاری در روستای محمد آباد گرگان برگزار گردید. در این مراسم مسئول تغذیه مرکزبهداشت گرگان در خصوص مضر بودن نمک پنهان در غذاها و حذف نمک از سفره های غذا توضیحاتی داده و خاط نشان کردند امگا 3موجود در غذاهای در یایی باعث تنظیم فشار خون و پتاسیم موجود در سبزیجات علی الخصوص سبزی گزنه باعث کاهش فشار خون میگردد. در ادامه مسئول واحد آموزش وسلامت این مرکز ضمن اعلام روزشمار برنامه های هفته سلامت مرکزبهداشت گرگان ، به عموم افراد را جهت استفاده از پایگاههای سنجش فشار خون و نمایه توده بدنی در سطح شهر اطلاع رسانی کردند. در این جشنواره که بامحوریت استفاده کمتر از روغن ونمک درغذا،استفاده از غذاهای در یایی و بومی وسنتی،استفاده بیشتر لز سبزیجات وحبوبات و نیز بررسی غذای سالم جهت بیماران فشار خونی برگزار شد ، که از بین 30شرکت کننده با 30نوع غذا ،به 3نفربرتر بنا بر رای داوران هدایایی به رسم یادبود تقدیم گردید. |