پیام خود را بنویسید

اخبار : برچسب گذاری مواد خوردنی و آشامیدنی ابزاری مهم برای اطلاع رسانی به مصرف کنندگان است

 | تاریخ ارسال: 1391/10/30 | 
AWT IMAGE

  کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ترکمن ، اظهار داشت : طبق ماده 11 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی در موسسات داخلی که نوع آنها از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی معین گردیده صاحبان آنها مکلفند طبق ضوابط وزارت بهداشت و درمان ، در مورد هر نوع فراورده به خط فارسی خوانا بروی بسته بندی یا ظرف محتوی جنس ، برچسب گذاری نمایند.
وی در ادامه توصیه نمود که قبل از خرید و مصرف هر نوع فراورده غذایی به نام و نام تجاری محصول ، وزن محصول ، شماره پروانه ساخت یا شناسه نظارت ، تاریخ تولید و انقضای مصرف ، مواد تشکیل دهنده ، نام و نشانی تولید کننده و بسته بندی کننده ، سری ساخت ، شرایط نگهداری ، دستورالعمل آماده سازی مصرف ، الزامات و توصیه های بهداشتی درج شده ، دقت نمایند.
این کارشناس هدف از برچسب گذاری جدید را ساماندهی اطلاعات موجود برروی برچسب های بسته بندی مواد غذایی و بستر سازی لازم جهت جایگزینی تدریجی برچسب های موجود با موضوعات روز دنیا است .
وی تصریح کرد که برچسب گذاری به معنی ارتباط میان تولید کننده و فروشنده از یک طرف با خریدار و مصرف کننده از طرف دیگر می باشد



دفعات مشاهده: 705 بار   |   دفعات چاپ: 168 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 17 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 6004 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 898 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 4399315 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 60532 بازدید