پیام خود را بنویسید

اخبار : با حضور کارشناس ارشد تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی: کارگاه تغذیه و رژیم نویسی در بیماری دیابت در مرکز بهداشت استان برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1402/8/3 | 
کارگاه تغذیه و رژیم نویسی در بیماری دیابت با حضور کارشناس ارشد تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویژه کارشناس مسئول تغذیه شهرستانها مراکز تحول و بهورزی استان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار گردید.

مهندس حسین فلاح در این کارگاه گفت: تغذیه یکی از اجزای مهم زندگی روزه مره هست، بخش مهم آن پیشگیری و کنترل بیماریها که دیابت ، فشار خون ،چربی خون ، چاقی و بیماری های دیگری که در زندگی ما نقش دارد.

وی افزود: یکی از گروه های هدف معاونت بهداشت وزارت بهداشت اقشار آسیب‌پذیر هستند که دسترسی کمتری دارند و شرایطی را فراهم می‌کنیم به کارشناس تغذیه و مراقبت های تغذیه کاملا دسترسی پیدا کنند.

کارشناس ارشد تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به خدمات در مراکز سلامت شهری تاکید شد که در مراکز خدمات سلامت روستای که مردم دسترسی کمتری به کارشناسان تغذیه دارند کارشناس تغذیه بکارگیری شود.

به گفته وی: هدف مهم ما پیشگیری از بیماریهای چاقی، دیابت، فشار خون و چربی خون می باشد و این چهار بیماری را بسیار هدفمند می توانیم در سطح کشور پیشگیری و درمان کنیم.

مهندس فلاح در پایان افزود: کارگاه امروز با هدف ارائه آخرین یافته های تغذیه ویژه کارشناسان تغذیه و رژیم نویسی پیشرفته و اختصاصی که بیماران به این کارشناسان مراجعه کنند و بیماری که دیابت دارد طراحی و یکسان سازی استاندارد آن در سطح کشور مدنظر می باشد.


 

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 104 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7444 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2800 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 19596435 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 174039 بازدید