یکی از کارشناس سلامت خانواده علی آبادکتول گفت : در طول قرنهای متمادی از شوید در ترکیب غذاهای هضم کننده استفاده میکرده اند. دانههای شوید روی عضلات لیز روده اثر گذاشته و مانع از اسپاسم رودهای میشود. این گیاه همچنین حاوی پتاسیم است که باعث تحریک عملکرد دفع میشود.
طریقهی مصرف: برای تهیهی جوشاندهی شوید برای هر فنجان آب جوش دو قاشق چایخوری تخم شوید بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. روزانه ۳ فنجان بیشتر از این دم کرده ننوشید.
شوید خاصیت مدری بالایی دارد. همچنین میتوانید چند دانهی شوید را بجویید تا حالت تهوعتان برطرف شود .