اخبار : بیش از 25 دانشجو ی دانشگاه در کنگره پژوهشی علوم پزشکی کشور شرکت می کنند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۷/۱۹ |

AWT IMAGEبه گزارش کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ،سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور  از تاریخ 18 لغایت 21 مهرماه سالجاری در شهرستان بابل برگزار می گردد.در این کنگره بیش از 25 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان جهت ارائه مقاله بصورت پوستر ،سخنرانی و شرکت کننده آزاد حضور می یابند.

در این کنگره دکتر لیلا جویباری عضو هیئت علمی دانشگاه بعنوان سرپرست کمیته داوران و نیز دکتر اکرم ثناگو عضو هیئت علمی دانشگاه بعنوان مدرس کارگاه شرکت خواهند داشت .همچنین 2 نفر از دانشجویان دانشکده پرستاری میترا حکمت افشار و فاطمه علیزاده بعنوان داور دانشجویی و دکتر علی داوریان و زهرا موسوی خورشیدی بعنوان داور پیشکسوت در این کنگره حضور می یابند.

اعطای سهمیه آزاد به اعضاء فعال کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بر مبنای تعداد مقالات ارائه شده از سوی دانشگاهها به دبیرخانه کنگره می باشدکه در این میان  دانشگاه علوم پزشکی گلستان جزو معدود دانشگاههای کشور است که بالاترین سهمیه را (5 نفر) از آن خود نموده است.

دفعات مشاهده: 762 بار   |   دفعات چاپ: 268 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 26 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2302 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 53 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3685016 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 28710 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق