اخبار : افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۷/۱۵ |

با تاکید و حمایتهای ویژه قائم مقام محترم وزیر و ریاست دانشگاه  آقای دکتر عبدالله عباسی مبنی بر لزوم فراهم نمودن بستر ارتباطی مناسب جهت دانشجویان و اعضاء محترم هیئت علمی ، با پیگیریهای مستمر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و حمایتهای سایر واحدها، دانشگاه علوم پزشکی گلستان موفق به نصب تجهیزات ارتباطی بیسیم از تپه رادیویی گرگان به مجموعه آموزش عالی مرحوم فلسفی گردید.

در حال حاضر دانشگاه به عنوان اولین دستگاه دولتی استان توانسته است ضمن برقراری ارتباط مستقیم با شرکت ارتباطات زیر ساخت به بهبود چشمگیری در حوزه ارتباطی دانشگاه دست یابد.لازم بذکراست بدلیل کیفیت بالاتر و هزینه کمتر، برخی دیگر از دانشگاههای علوم پزشکی کشور نسبت به عقد قرارداد مستقیم با شرکت ارتباطات زیر ساخت اقدام نموده اند.

شایان ذکر است شرکت ارتباطات زیر ساخت به عنوان تنها نماینده حاکمیتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،در حوزه مخابرات و زیر ساخت کشور به عنوان شرکت بالادستی تمامی شرکتهای مخابراتی ارائه خدمت می نماید.

دفعات مشاهده: 815 بار   |   دفعات چاپ: 186 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 22 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2302 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 64 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3685376 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 28766 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق