اخبار : برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی شهرستان کردکوی

AWT IMAGE

کارگاه آموزشی با قوانین و مقررات ، ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی مو اد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش شهرستان کردکوی با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی واحد های تولیدی با قوانین و مقررات مربوط به تولیدات مواد غذایی در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان کردکوی بر گزار گردید. دکتر صابری ریاست محترم مرکز بهداشت کردکوی  طی سخنانی بر اهمیت بحث بهداشت و امنیت غذایی  تاکید کرد

 در ادامه بنفشه منوچهر کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان کردکوی به تدریس مباحث مربوط به قوانین و مقررات ویژه مسئولین فنی و شرح وظایف آنها در واحد های تولیدی مواد غذایی پرداخت .

شهرستان کردکوی دارای 16 واحد تولیدی مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی می باشد.


دفعات مشاهده: 636 بار   |   دفعات چاپ: 189 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   0 نظر



CAPTCHA code



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 2300 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 112 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3642027 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 31345 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | webda

Designed & Developed by : Yektaweb