اخبار : رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور در ستاد انتخابات گلستان، اعلام کرد

| تاریخ ارسال: 1399/6/22 |
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور در ستاد انتخابات گلستان، اعلام کرد: ۲۴۴ ناظر بهداشتی در شعب اخذ رای مستقر هستند
دکتر عبدالرضا فاضل گفت: شهرستان بندرگز، بندرترکمن و کردکوی در وضعیت قرمز و گمیشان در وضعیت زرد بیماری کووید ۱۹ قرار دارد.
وی اظهارکرد: طی دو هفته اخیر علیرغم اینکه مراسم محرم و بازگشایی مدارس شرایط کرونا در گلستان به ثبات رسیده است.
دکتر فاضل گفت: البته تقسیم بندی رنگ ها و وضعیت کرونا شکننده است و ممکن است با بستری یک بیمار شرایط تغییر کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان تصریح کرد: مشاهدات نشان دهد که مردم و عوامل اجرایی تمام پروتکل ها را رعایت کرده و امیدواریم که این روند تا آخر رأی گیری ادامه داشته باشد.
دکتر فاضل به مردم توصیه کرد که از ماسک و دستکش و نوشت افزار شخصی استفاده کرده و از تجمع و در مراکز اخذ رای خودداری کنند.
وی گفت: ۲۴۴ ناظر بهداشتی در شعب اخذ رای حاضر بوده و اگر کسی پروتکل ها را رعایت نکرد به وی اجازه حضور در شعبه را نخواهند داد.

دفعات مشاهده: 277 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 3720 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر